Jobbet Junior applikationskonsult till CANEAs projektteam! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior applikationskonsult till CANEAs projektteam! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Är du en problemlösare ut i fingerspetsarna och gillar att hitta den allra bästa lösningen för kunden? Vill du vara med och utveckla kunders verksamhet och system? Här erbjuds du ett arbete i ett tekniskt företag som satsar fullt ut på sina medarbetare och där du har möjlighet att utvecklas både i din yrkesroll och som person. Sök jobbet som applikationskonsult på CANEA redan idag då vi går igenom urvalet löpande.


Om tjänsten
Academic Work söker för CANEAs räkning en applikationskonsult till deras leveransteam. CANEA kombinerar konsulttjänster, IT-lösningar och utbildningar med syfte om att skapa varaktiga resultat i verksamheter. Affärsidén är att realisera förbättringspotential på ett konkret och resultatfokuserat sätt. De arbetar med förändringsarbeten inom fyra huvudområden: Strategi, Organisation & Effektivisering, Projektledning och Ledningssystem.

Tjänsten som applikationskonsult hos CANEA utgår ifrån det centralt placerade kontoret i Göteborg, vilket har runt 85 medarbetare. Som applikationskonsult arbetar du inom affärsområdet IT med huvudansvar för CANEAs egenutvecklade systemlösning. Du rapporterar till IT Operations Manager och arbetar i deras leveransteam som består av 19 personer. Du kommer ha ett nära samarbete med samtliga medarbetare inom leveransteamet som utöver sex applikationskonsulter även består av projektledare och systemkonsulter. Du kommer dessutom arbeta nära både utvecklare och säljare i din roll.

Genom en gedigen introduktion som individanpassas får du bra stöd att komma in företaget och i din nya roll. Introduktionen involverar bland annat kurser från företagets breda kursprogram samt mentorskap.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CANEAs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos CANEA.

Arbetsuppgifter
Som applikationskonsult jobbar du som teknisk resurs i våra leveranser till kund av vår egenutvecklade IT-produkt CANEA ONE. Applikationskonsulterna ansvarar för de olika tekniktjänster CANEA erbjuder runt vår produkt och stöttar kollegor och kundens IT-resurser med vår kompetens. Vi ser att du på sikt utvecklas och blir expert på produkten, både ur ett användarperspektiv och utifrån ett systemperspektiv. Vi jobbar aktivt med att ge kunderna goda tekniska råd så att deras verksamhet kan flyta på så smidigt som möjligt

Arbetets drivs i projektform i ett nära samarbete med projektledare och säljare kommer du att möta olika kunders tekniska behov samt försöka lösa dem. I vissa fall jobbar du nära en projektledare men många gånger är det du själv som driver projektet tillsammans med kund.

Exempel på möjliga arbetsuppgifter inom tjänsten:

• Installera och uppdatera kunders miljö med versioner av CANEA ONE.
• Utföra teknikbeställningar kopplade till kunds nyttjande av systemet, t.ex. mindre uppdateringar av information i databasen.
• Stötta kunder i uppsättning av infrastruktur och installation av applikationen.
• Agera third-line i vår supportprocess vid behov.
• Tillsammans med säljare utreda och besvara potentiellt nya kunders behov samt ta fram en applicerbar teknisk lösning.

Tjänsten passar dig som trivs med att skapa lösningar tillsammans med kunder i en produktkonsulterande samt verksamhetsutvecklande roll. Vidare passar den dig som har förmåga att se helhet och kundnytta då det är avgörande för att utföra lyckade lösningar och projekt.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• Har en högskoleexamen med inriktning mot IT, alternativt en motsvarande KY/YH-utbildning, samt en stor teknisk nyfikenhet.
• Är i början av din karriär med minst ett års erfarenhet från en IT-relaterad roll.
• Har goda kunskaper inom MS SQL och Windows server.
• Kunskap om nätverk, t.ex. konfiguration av DNS och DHCP.
• Trivs med teknisk problemlösning och kundkontakt.
• Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska.

Det är meriterande om du:

• Har tidigare erfarenhet av att leda projekt.
• Redan har startat din karriär inom teknisk support eller liknande roll, och nu är sugen på en ny utmaning.

I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid personlighet. Som person är du problemlösande, strukturerad och självgående, det vill säga van vid att prioritera mellan dina arbetsuppgifter och jobba mot tydliga deadlines. Du brinner för att lära dig nya saker och du har god förmåga att förstå kunders behov och önskemål samt lösa tekniska problem. Du sätter höga mål, vågar ta egna initiativ och beslut. Likaså är du prestigelös och du trivs att jobba i nära samarbete med dina kunder och kollegor samt ser det som en självklarhet att stötta och hjälpa kollegor när det behövs!

Övrig information

• Start: Enligt överenskommelse.
• Omfattning: Heltid.
• Placering: Packhusgatan 6, Göteborg
• Kontaktuppgifter: Rekryteringskonsult Philip Arcangioli.
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och CANEAs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentgothenburg@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Om oss

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Information om företaget
Du kan läsa mer om CANEA på deras hemsida.

Referens

15022038-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till