Jobbet Junior affärsutvecklare / Customer Success Manager / deltid till Episcope har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior affärsutvecklare / Customer Success Manager / deltid till Episcope publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare arbetat med administration och har ett stort intresse för teknik? Är du nyfiken på att lära dig mer om affärsutveckling? Vi söker nu dig som vill kombinera dina studier med ett meriterande och spännande extrajobb.

Om företaget

Episcope Monitoring Systems är ett ungt, teknikintensivt bolag som utvecklar och säljer realtidssystem för produktionsuppföljning till skogs, sågverks- och tillverkningsindustrin. Systemen skapar ett beslutsunderlag för att öka effektiviteten och lönsamheten i produktionsapparaten. Detta sker genom insamling, bearbetning och rapportering av data om maskinernas faktiska utnyttjande, driftstopp och störningar. Verktygen är webbaserade och använder aktuell teknik för att lyfta nivån på uppföljning åt kunderna. Episcope är just nu i en expansiv fas och behöver därför stärkas upp med ytterligare kompetens för att fortsätta sin resa framåt.

Arbetsuppgifter

I rollen arbetar du brett och ges möjlighet att förvalta en egen produkt som riktar sig mot skogsbranschen. Du ansvarar för att ta fram och designa en hemsida och marknadsföringsmaterial för att kunna skapa intresse för din produkt. Vidare arbetar du även med att bygga upp och vårda långsiktiga kundrelationer samt att ta emot feedback från dem för att du tillsammans med företagets produktutvecklingsteam ska kunna erbjuda en ännu bättre lösning för den enskilda kunden. I rollen ingår det även administrering av kundregister och enklare ekonomiuppgifter som till exempel betalningsavstämningar. Du kommer ges en gedigen introduktion av närmsta chef på plats för att säkerställa att du får det du behöver för att bli framgångsrik i rollen. I rollen får du även en god inblick i hur ett litet företag drivs med allt vad det innebär. Det är korta beslutsvägar och du har möjlighet att komma med inspel och sätta din egen prägel på verksamheten. Med tiden finns det även utrymme för mer ansvarsfyllda uppgifter som säkerligen också kan inspirera.

Formella krav

• Pågående eftergymnasial utbildning med minst 1 år kvar till examen • Erfarenhet av administrativt arbete, meriterande om du kommit i kontakt med ekonomirelaterade uppgifter • Flytande i svenska, såväl i skrift som tal • Stort intresse för teknik För att lyckas i denna roll är du en ansvarsfull person som är van vid att ta egna initiativ. Du är flexibel i ditt arbetssätt och drivs av att se att ditt arbete ger goda resultat. Då rollen innebär kontakt med såväl interna som externa parter är du kommunikativ och trivs i dialog med nya kontaktpersoner.

Övrig information

• Det här är ett konsultuppdrag på deltid som varar tills vidare. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos Episcope. Start: Omgående Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Referens

2615901

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till