Jobbet Junior administratör till Electrolux har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior administratör till Electrolux publicerad av Lernia

Heltidsanställd
Stockholm
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du administrativt duktig och trivs i en supporterande roll? Är du ute efter ett kortare uppdrag och tycker att det verkar spännande att arbeta hos världens största tillverkare av vitvaror? Då har vi tjänsten för dig! Vi söker just nu en junior administratör till Electrolux kontor på Kungsholmen för ett uppdrag som startar omgående och sträcker sig till 23/1 2019. Du kommer att vara anställd av Lernia och uthyrd till Electrolux under uppdragsperioden.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta på Electrolux installationsavdelning i ett team som består av 6 personer: en teamleader och fem projektkoordinatorer. Rollen innebär att du fungerar som administrativt support till dina kollegor i teamet. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta att: 

-Hantera beställningar från kunder genom att kontrollera innehållet och sammanställa underlagen i excel
-Färdigställa och registrera ordrar i systemet
-Hantera leverantörsfakturor genom att kontrollera att de stämmer överens med våra beställningar

Om dig
Vi söker en person som har administrativ erfarenhet och som är systemvan. Du är duktig i Excel och har du arbetat i SAP ser vi det som mycket meriterande. Vidare behärskar du flytande svenska i tal och skrift. Som persob är du noggrann, självgående och duktig på att lära dig nya system. Du arbetar metodiskt och har inga problem med repetitiva arbetsuppgifter. Slutligen trivs du i en supporterande roll och i nära samarbete med andra!

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstid/Heltid/Stockholm

Om anställningen
Tjänsten utgör ett konsultuppdrag som startar omgående och som pågår t.o.m till 23/1 2019. Som konsult blir du anställd av Lernia och uthyrd till Electrolux.

 Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Som konsult hos oss har du samma rättigheter som hos en traditionell arbetsgivare. Vi har kollektivavtal och erbjuder bl.a. generöst friskvårdsbidrag, tjänstepension, fem veckors semester, försäkringar enligt kollektivavtal och målsamtal.

Om ansökan
Urvalet hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag så ökar du chansen till jobbet!

Referens

46743

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till