Jobbet Junior administratör på heltid med start omgående! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior administratör på heltid med start omgående! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Är du noggrann och strukturerad? Söker du dessutom ett jobb på heltid, är i början av din karriär och kan starta omgående? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

StudentConsulting söker nu en administratörer på heltid till vår kund belägen i närområdet av Tyresö.
Arbetet inkluderar framförallt administrativa arbetsuppgifter som kräver en stor noggrannhet och ett öga för detaljer då du kommer hantera viktiga dokument. Utöver detta kan även mer lagerinriktade arbetsuppgifter förekomma. Då företaget expanderar finns det möjlighet att utvecklas vidare inom bolaget.

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du blir anställd av StudentConsutling men kommer jobba hos vår kund. Uppdraget är på heltid, tillsvidare och arbetet är förlagt måndag-fredag 08-16.30. Start för detta uppdrag är redan v.20 så det är viktigt att du är tillgänglig omgående.
Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande.

Vid frågor kan du även kontakta ansvarig rekryterare, Aisha Hansson på 0761379213.

Detta söker vi:

I detta uppdrag ställer vi inga krav på tidigare erfarenhet inom området utan lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som talar och skriver flytande svenska och har en fullständig gymnasieexamen. Vidare har du ett mycket gott öga för detaljer är väldigt noggrann samt ansvarstagande och pålitlig. Det är viktigt att du trivs med att utföra upprepande arbetsuppgifter.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42534

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Administration - kontor - reception - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.