Jobbet Junior Administratör / Orderadministratör / Omgående har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior Administratör / Orderadministratör / Omgående publicerad av Bravura

Full-Time
Norrköping

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta inom administration i ett team med god sammanhållning? Är du dessutom tillgänglig omgående? Vi söker dig till en tjänst som administratör.

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag på heltid om tre månader med start omgående. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos företaget. Det finns väldigt goda möjligheter till förlängning av uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Om företaget

Bravura söker för en kunds räkning medarbetare inom administration. Bravura är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2008 vuxit till en väletablerad aktör på den svenska marknaden för rekrytering och bemanning. Vi arbetar för att stärka företag genom människor och människor genom jobb. Oavsett om du är på väg att byta bransch, ta nästa steg i karriären eller vill komma in på arbetsmarknaden så är vi här för dig. Vi matchar dagligen kandidater med framtida arbetsgivare och letar ständigt efter nya talanger.

Arbetsuppgifter

Som administratör arbetar du med orderläggning och registrering i flertalet olika system. Du hanterar även felregistreringar och avvikelser, där din uppgift är att se till att ärendet blir löst och att alla berörda parter är informerade. I rollen ingår även kundkontakt via telefon. Du tillhör ett team om cirka fem kollegor och tillsammans säkerställer ni att det administrativa flödet är effektivt och välfungerande. Som administratör får du en gedigen introduktion och du blir du en del av ett team med god sammanhållning.

Formella krav

• Avslutad gymnasieutbildning • God datorvana • Du talar och skriver obehindrat på svenska och du har goda kunskaper i engelska • Meriterande är tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom administration och/eller kundservice Vi tror att du som söker tjänsten är en person som trivs i en roll där du får ta ansvar för dina arbetsuppgifter. Du tar egna initiativ i ditt arbete och du anstränger dig för att leverera lösningar. Vidare trivs du i en social roll där du samarbetar med dina kollegor.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju. Start: Omgående Plats: Norrköping Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ] - Click here to apply to Junior Administratör / Orderadministratör / Omgående Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] - Click here to apply to Junior Administratör / Orderadministratör / Omgående eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Administratör, orderadministratör, administration, ordersupport, orderadministration, orderhantering, ordermottagare, heltid, Norrköping

Referens

2872901

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till