Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior AD till Creative Studio jobb i Stockholm på Aller media

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior AD till Creative Studio på Aller media

Junior AD till Creative Studio

Aller media Stockholm, Stockholms län Heltid

Aller medias Creative Studio är en inhousebyrå med uppdrag att konceptualisera, förmedla och distribuera kampanjer för alla Aller medias B2B-kunder. Hos oss får du arbeta med 25 olika varumärken som till exempel: ELLE, Femina och Motherhood. Där huvudsyftet att skapa underhållning och inspiration till kvinnor.


Om rollen

Nu söker vi en snabb, noggrann och prestigelös junior AD som kan ta fram magiska presentationer och pitcher till alla våra kunder. Du kommer få möjlighet att utvecklas inom formgivning, koncept och kommersiella affärer då du arbetar tätt ihop med våra creative planners, projektledare och produktionsledare.

I rollen som junior AD ska du sätta standarden för hur vi ska presentera oss ute bland våra kunder. Du ska vara vår gate keeper som ser till att allt som lämnar Aller Media ska hålla hög kvalitet och andas framtid. Du ska även ha ett starkt öga för detaljer och komposition, men där Aller Medias budskap är det centrala.

Du ska vara den person som länkar ihop oss med kunden, som förstärker våra koncept och budskap. Som visar vilka vi är vad vi kan erbjuda. Du ska med andra ord arbeta med säljande formgivning, där rubriksättning och lättare textredigering kan förekomma.

I rollen ingår även att du ska producera våra Partner Promotions, dvs kommersiella redaktionella printsidor i våra premiumvarumärken: ELLE, ELLE Decoration, ELLE Mat&Vin, Femina och MåBra. Men även hitta bildspråk till våra kommersiella samarbeten digitalt. Du ska med andra ord kunna ta ut koncept och idéer i print och digitalt som sömlöst flyter samma med det redaktionella innehållet.

Du kommer att ha många som kommer till dig för att be om hjälp – ibland under tidspress – så det är viktigt att du är lyhörd, snabb och prestigelös.

Vi söker dig som:

  • Ser fram emot att använda din talang för att stötta dina kollegor med att skapa vinnande idé- och konceptpresentationer.
  • Har en utbildning från Berghs eller motsvarande skola inom området grafisk design och kanske ett par års arbetslivserfarenhet inom grafisk design på designbyrå, contentbyrå eller motsvarande.
  • Är en stjärna på programmen Powerpoint, Indesign, Photoshop, Illustrator och Adobe XD eller dess motsvarighet. Att du har bra koll på After Effects och Premiere är ett stort plus.
  • Kan formge redaktionella uppslag i våra varumärkens magasin.


Du är tydlig i din formgivning, men har även lätt för att skapa material som följer redan givna grafiska ramar. Du är engagerad och du har lätt att sprida energi till andra.

Hos oss får du möjlighet att arbeta med högkvalitativt innehåll, starka influencers, varumärken och entusiastiska användare.

Sök!

Hos oss får du en nyckelroll på en spännande och kreativ arbetsplats i ett mediehus där vi är drivna och gillar förändring, samtidigt som vi bryr oss om varandra. Vi är ett företag med mycket kärlek för både våra anställda, våra användare och våra kunder.

Vi utvärderar kandidater löpande och vi kan komma att anställa innan sista ansökningsdag, så sök tjänsten snarast - dock senast den 30 januari 2021. Tjänsten är en heltidstjänst, med start omgående. 

Du är placerad i Stockholm på vårt tillfälliga kontor på Birger Jarlsgatan, för vårt kontor på Humlegårdsgatan är just nu är under ombyggnad. Vi tillämpar ett arbetssätt som vi kallar för Life@allermedia vilket innebär en mix av arbete från vårt kontor i centrala Stockholm och från respektive medarbetares hemmakontor, eftersom vi tror att det skapar positiva effekter i vårt arbete och möjliggör mer balans i livet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Frågor?
Har du frågor angående tjänsten eller företaget? Kontakta Malin Karlunden, [ Email address blocked ] . 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: teamtailor-1522576-333161