Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Junior Account Manager till Cuebid jobb i Stockholm på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Junior Account Manager till Cuebid på Bravura

Junior Account Manager till Cuebid

Bravura Stockholm, Stockholms län Heltid

Är du en IT-intresserad person i uppstarten av din karriär inom försäljningsbranschen? Har du ett naturligt driv, arbetar målinriktat och har fallenhet för långsiktigt relationsskapande? Cuebid söker nu en Account Manager till säljteamet och erbjuder stora utvecklingsmöjligheter inom en attraktiv och starkt växande bransch!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Cuebid.

Om företaget

Cuebid är ett tillväxtföretag och har sedan starten 2009 växt till en väletablerad och nationell aktör inom nätverk-och säkerhetstjänster som kompletteras med 24/7 helpdesk-och supporttjänster, kompetensledande konsulter, IT-utbildningar och ett starkt sälj- och marknadsteam. I dagsläget har Cuebid cirka 60 anställda fördelade på kontor i Stockholm, Göteborg samt Malmö.

Cuebid verkar på en högt konkurrensutsatt marknad där deras främsta konkurrensfördel är deras expertis inom IT/Cybersäkerhet. Cuebid präglas av stort kundengagemang, smarta arbetssätt och lägger stort fokus på kundnöjdhet. Nyckeln är att vara en pålitlig partner för kunder som förenklar och förbättrar varje unik IT miljö på ett sätt som ger dem förmågan att nå eller överträffa sin potential.

Cuebid är en attraktiv arbetsgivare och erbjuder en inspirerande arbetsmiljö i hjärtat av Solna. Cuebid tror på att god kollegial gemenskap och glädje på jobbet genererar bättre resultat. Slutligen värdesätter Cuebid att ge varje individ på företaget stor frihet och utrymme att utvecklas, både på ett arbetsmässigt samt på ett personligt plan.

För mer information om företaget, besök [ Link removed ]

Arbetsuppgifter

Som Account Manager hos Cuebid ingår du i ett säljteam som idag består av sju personer. Dina huvudsakliga uppgifter är att skapa och utveckla relationer och affärer med nya och befintliga kunder i det dagliga arbetet. Du har ett eget budgetansvar för ett antal kunder, dokumenterar löpande dina försäljningsprocesser i CRM-system och sköter försäljningsprocesserna från ax till limpa på egen hand. Du harbetar därmed med bearbetning, prospektering, kartläggning, presentation av lösningar och erbjudanden utifrån kundens behov samt utförandeplanering vilket innebär att skapa nytta för kunderna och lösningar på de utmaningar de står inför. Därmed arbetar du också i en starkt rådgivande roll. Du arbetar tätt ihop med Cuebids digitala säljare både aktivt och proaktivt och konverterar leads till nya affärsmöjligheter. Du arbetar med att bygga långsiktiga kundrelationer och ansvarar för att hålla dig i framkant kunskapsmässigt när det gäller området cybersäkerhet samt Cuebids produkter och tjänster.

Du får en gedigen introduktion till rollen samt om Cuebid och branschen. Du ges stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din och Cuebids utveckling. Arbetet är flexibelt och det finns möjlighet att tillsammans med din chef styra över hur du vill balansera mellan att jobba på distans eller på kontoret i Frösunda.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Meriterande med avslutad yrkeshögskoleutbildning inom försäljning alternativt erfarenhet av försäljning inom hemelektronik eller liknande område
• Goda kunskaper samt intresse inom IT
• Du skriver och talar obehindrat på såväl svenska som engelska
• Meriterande med erfarenhet av arbete i CRM-system
• Mycket meriterande om du har B-körkort

I den här rekryteringsprocessen läggs stor vikt vid personliga egenskaper. Vi tror att du som söker tjänsten är målinriktad, drivs av att göra affärer och trivs i en fartfylld miljö där du själv tar stort eget ansvar och tar egna initiativ på ett strukturerat sätt. Detta kräver nyfikenhet, mod och utvecklingsvilja. Slutligen ser vi att du har en god kommunikativ förmåga och är förtroendeingivande, brinner för att bygga långsiktiga kundrelationer samt är en teamplayer som värdesätter god kollegial gemenskap.

Övrig information

Start: Omgående
Plats: Solna, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna [ Link removed ]

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: 1528111162772.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, [ Link removed ] eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Account manager, B2B, säljare, försäljare, IT, provision, Solna, Stockholm

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3583301