Jobbet Junior .NET utvecklare sökes till spännande bolag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Junior .NET utvecklare sökes till spännande bolag! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Har du kunskap i .Net och vill starta karriären på ett spännade och växande bolag? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi .NET utvecklare i en direktrekrytering till vår kund. Kunden är ett ungt och snabbväxande bolag som sitter i vackra lokaler i hjärtat av Stockholm. Kundens syfte och mål att att hjälpa andra bolag i arbetet med effektivisering och lönsamhet.

Som .NET utvecklare arbetar du som konsult i kundprojekt med analys av verksamheter och implementering av kalkylprogramvara. Arbetet innebär mycket kundkontakt, analys av komplicerade verksamheter och ett stort leveransansvar. Arbetet sker dels ute hos kund, dels på hemmaplan. Arbetstiderna är kontorstider och som junior utvecklare kommer det ges tillgång till stöd från erfarna utvecklare.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att du kommer bli anställd av vår kund där du arbetar som konsult både inhouse och hos företagets kunder. Arbetet är förlagt till kontorstider och urval sker löpande då och tjänsten tillsätts så fort vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är nyexaminerad och vill starta karriären i en stimulerande och utvecklande miljö. En driven och nyfiken person som vill vara med i utvecklingen av ett växande företag. Du ska ha kunskap i .NET genom utbildning eller vara självlärd.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40452

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare. StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare. StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag. Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn008 - Stockholm).