Jobbet Junior .NET-utvecklare sökes till spännande bolag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Junior .NET-utvecklare sökes till spännande bolag! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du något års erfarenhet som utvecklare i .NET-baserade miljöer? Vill du arbeta i en teknisk miljö, där de mjuka värdena och de anställdas välmående prioriteras? Se hit!

Information om uppdraget:

Då företaget är under tillväxt har du nu chansen att bli deras kunds nya .NET-utvecklare! Vår kund är ett innovativt bolag som skapar hållbar webb som ger värde för deras kunder. De utvecklar framförallt lösningar i .Net och är Episerver Solution Partner samt Umbraco Certified Partner. De har 19 anställda, bestående av riktigt duktiga systemutvecklare, strateger, projektledare, designers och kundansvariga. Kundregistret är varierat och innehåller allt från fackförbund och medlemsorganisationer till myndigheter och privata bolag.

I rollen som junior .NET-utvecklare arbetar man med att utveckla hållbara lösningar med hög tillgänglighet på .NET-plattformen. Man kommer att arbeta tillsammans med specialister inom strategi, design, webbanalys och frontendutveckling.
Arbetsuppgifterna varierar en hel del, men består bland annat av:
- Arbeta i nyutvecklingsprojekt där man tar del av hela processen
- Arbeta med förvaltningsärenden
- Utveckla funktioner på kundernas webbplatser i Episerver eller Umbraco
- Delta i uppföljningsmöten med kunder

På sikt erbjuder tjänsten goda utvecklingsmöjligheter, då vår kund är mån om att ta tillvara på sina anställdas kompetenser. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att man blir anställd av vår kund men att vi på StudentConsulting ansvarar för rekryteringsprocessen. Arbetsplatsen är på Södermalm i Stockholm och kontorstider tillämpas. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts när vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Nu söker vi dig som har en relevant eftergymnasial utbildning inom IT. Kanske har du studerat på yrkeshögskola, kanske högskola eller universitet. Efter dina studier har du arbetat i ungefär ett år, där .NET har varit en central del av ditt arbete. Vidare har du kunskaper i MVC. Vidare ser vi gärna att du är bekant med Episerver och Umbraco från tidigare studier eller arbete. Det är meriterande om du har erfarenhet av databashantering i SQL, samt kunskaper i HTML.

Givetvis brinner du för webbutveckling och håller dig uppdaterad kring nyheter och trender i området. Du arbetar bra tillsammans med andra och förstår värdet av ett välfungerande samarbete. Du är aktiv och strukturerad i ditt arbete och tar ansvar för din egen och företagets utveckling. Arbetsspråket är svenska, varpå du behöver kunna förstå och göra dig förstådd i det. Stämmer denna beskrivning in på dig? Ta chansen och ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49751

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till