Jobbet junior maskiningenjör till världsledande integrum har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat
Untitled Document

junior maskiningenjör till världsledande integrumAcademic Work söker för Integrums räkning en Development engineer till ett föräldravikariat på ett år med start i januari. Integrum befinner sig i en spännande fas och avser inom de närmsta åren att expandera, vilket innebär att det för rätt person finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget efter vikariatet.

Sedan 1990 har Integrum hjälpt hundratals människor världen över till en bättre levnadsstandard genom sin revolutionerande produkt. Vidare är bolaget världsledande inom teknologin och avser nu att ta företaget till nya höjder. Idag fokuserar de på två nya teknologier: Neuromotus och Bionic Limb. Den förstnämnda produkten är en teknologi som förhindrar fantomsmärtor på amputerade människor. Den sistnämnda är en neuromuskulär protes som styrs av elektroder i hjärnan. Detta är den första integrationen mellan biologi och mekatronik och nästa steg i samverkan mellan människa och maskin. Med andra ord erbjuder Integrum en möjlighet att arbeta med unika produkter inom medtech.

Max Ortiz, Research Director på Integrum berättar mer om de båda teknologierna på Ted Talks.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Integrum. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig minst ett år framåt. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
* Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom maskinteknik och ett intresse för supply chain
* Har kunskaper av konstruktionsarbete i Pro Engineer/Creo
* Obehindrat talar och skriver på engelska och svenska då båda språken förekommer i det dagliga arbetet

Det är meriterande om du:

* Har tidigare relevant arbetslivserfarenhet

Som person är du social utåtriktad och har en god kommunikativ förmåga då du kommer bedriva nära dialog med Integrums leverantörer. Det är även viktigt att du är självgående och ansvarstagande i ditt arbetssätt eftersom att du rollen kommer ha många ansvarsområden. Dokumentationsdelen kräver att du är både noggrann och har en god struktur. I denna rekryteringsprocess lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Januari
* Omfattning: Heltid, föräldrarvikariat mint ett år framåt med goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget.
* Placering: Göteborg, Mölndal
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Integrums önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Ansök nu >> under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

OM OSS

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.