Jobbet Junior client support till Marsh har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat
Untitled Document

Junior client support till MarshAcademic Work söker för Marsh räkning en Junior Client Support till deras Affinity-team för arbete med försäkringshandläggning. Marsh har idag en medarbetare som flyttar utomlands och söker därför en ny Client Coordinator. Marsh erbjuder sina kunder den bästa möjliga rådgivningen och servicen inom risk och försäkring, oavsett om det är en internationell koncern, en organisation eller ett medelstort svenskt företag. Idag är de ca 58 personer som arbetar inom den svenska verksamheten med kontor i Stockholm, Malmö.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Marshs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Marsh. Marsh intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.
* Har en eftergymnasial utbildning, gärna universitet, inom juridik eller ekonomi
* Har grundläggande kunskaper i Excel
* Har goda kunskaper i svenska och engelska såväl i tal som i skrift

Kundservice via telefon är en stor del av det dagliga arbetet vilket innebär att du måste känna dig bekväm med att hantera kunder och kundfrågor via telefon.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete inom försäkringsbranschen exempelvis sommarjobb eller extrajobb.

För denna tjänst lägger vi ett stort fokus på din personlighet. Vi söker dig som har en har en utpräglad känsla för kundservice och en can-do attityd. I vardagen måste du vara strukturerad och organiserad samtidigt som du förväntas kunna vara flexibel och våga ta beslut. Vi ser gärna att du som söker den här tjänsten har en stark ansvarskänsla och vilja att ta ägarskap för bra kundservice och fortsatt utveckling av supporten för Affinity-segmentet.

ÖVRIG INFORMATION

*Start: Början av 2018

* Omfattning: Heltid, 40h/vecka.
* Anställning: Uppdraget är långsiktigt och du kommer att erbjudas en tillsvidareanställning hos Academic Work med en ambition om att bli överrekryterad till Marsh.
* Placering: Klara Norra Kyrkogata 29, Stockholm.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på Ansök nu >> under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.
OM OSS

Academic Work är Sveriges andra största bemanningsföretag på tjänstemannasidan. Vi rekryterar och hyr ut akademiker som fortfarande studerar, eller som är i början av karriären - young professionals.

Academic Work startade år 1998 med tre studenter som levde sin egen affärsidé. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Förutom i Sverige finns vi även i Norge, Finland, Danmark, Tyskland och Schweiz. Vi känner oss stolta över att vi har fått vara med i början av fler än 100 000 människors karriärer och på samma gång hjälpt våra kunder med lika många nya kollegor.