Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Jr Rekryterare till välkänd industri jobb i Umeå på Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Jr Rekryterare till välkänd industri på Poolia

Jr Rekryterare till välkänd industri

Poolia Umeå, Västerbottens län Heltid

Är du en person som drivs av att hitta rätt person till rätt plats och har tidigare erfarenhet av rekrytering? Då har Poolia uppdraget för dig! Till vår välkända industrikund i Umeå så söker vi rekryterare med start omgående. Uppdraget är ett konsultuppdrag på heltid fram till sista februari med möjlighet till förlängning. Sök redan idag då vi går igenom ansökningar löpande.

Om tjänsten
Som rekryterare har du ansvar för att sköta hela rekryteringsprocessen med allt från annonsering, urval, intervjuer och anställning.
Du stöttar verksamheten med att bidra med god service för att matcha rätt person med rätt tjänst. Du jobbar utifrån fastställda rutiner och med att proaktivt förbättra dessa.

Du ingår i ett rekryteringsteam och kommer ha erfarna rekryterare som stöttar och introducerar dig i arbetet.

Vem är du?
Vi letar efter dig som gärna har någon tidigare erfarenhet av jobbet som rekryterare och som har eftergymnasial utbildning inom HR området. För att vara aktuell för tjänsten så ser vi att du är en strukturerad person som är duktigt på att kommunicera med både interna och externa personer på engelska och svenska. Vi tror även att du är en fena på att uttrycka dig i tal och skrift med en god förmåga att skriva kvalitativa texter. Du är även noggrann, initiativtagande och driven som person för att passa i denna roll.

Om verksamheten
Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.


Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på [ Link removed ]

Poolia är ett registrerat rekryterings och bemanningsföretag, vi är auktoriserade av Kompetensföretagen och har kvalitetssäkrade processer och rutiner.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 60976