Jobbet Orderadministratör till internationellt teknikbolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Orderadministratör till internationellt teknikbolag publicerad av Perido

Heltidsanställd
Stockholm
7 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Skulle du beskriva dig själv som en kommunikativ och strukturerad person som vill jobba mer med administration? Har du tidigare erfarenhet av kundsupport, administration eller orderhantering? Är du på jakt efter en roll med varierade arbetsuppgifter där du är länken internt och koordinerar ordrar mellan kund och leverantör? Då kan det här vara tjänsten för dig! 



Beskrivning

Perido söker en positiv orderadministratör till en av våra kunder, ett företag som tillverkar och säljer lösningar för förbättrad rörlighet för människor med nedsatt rörelseförmåga. Tjänsten är placerad vid Liljeholmen, strax söder om centrala Stockholm, i ljusa moderna lokaler.

I rollen som Orderadministratör är din huvudsakliga uppgift att registrera ordrar, hantera reklamationer samt koordinera logistikflödet för service och reparationer mellan leverantör och kund. Dina kontaktytor är breda och du använder främst telefon och mail för att hantera all inkommande kundkommunikation gällande beställningar. Kunderna är främst stora sjukhus och landsting och du arbetar därför med företagskunder där ditt relationsskapande kommer väl till användning. Din analytiska förmåga blir viktig vid uppföljning av avvikelser samt mätning och rapportering av KPI:er. Utöver detta förbättrar du befintliga arbetssätt och är delaktig i interna projekt gällande leveransprocesserna mot kund.

För att lyckas och trivas i denna roll tror vi att du har en förmåga att bemöta kunder och kollegor på ett professionellt sätt med service i fokus. Du gillar när arbetstempot är högt och hittar ständigt nya lösningar på problem som uppstår i arbetet. Ditt glada humör smittar av sig till kunder och kollegor och du är en skicklig administratör som trivs med att vara spindeln i nätet.

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!



Kravprofil

  • Gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av arbete inom kundservice, reception eller administration
  • Goda kunskaper i MS Office
  • Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift, även på engelska


Meriterande

  • Erfarenhet av arbete mot lager och med transporter
  • Erfarenhet av ärendehanterings- och affärssystem


Omfattning och tillträde

Heltid, vikariat i 12 månader med fast anställning hos Perido. Tillträde omkring 3/12



Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida. Vid första kontakten med ansvarig rekryterare hos oss får du mer information om kundföretaget och tjänsten. Så länge annonsen finns på vår hemsida är tjänsten sökbar.



Perido

Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn, som vuxit stadigt sedan starten 2003. Vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Detta inkluderar våra medarbetare, våra kunder och våra konsulter – något som syns i hög konsultnöjdhet i interna undersökningar år efter år. Vi består idag av 70 medarbetare internt och över 700 konsulter på uppdrag över hela landet. Våra uppdrag finns inom många olika branscher på allt ifrån storbanker, multinationella IT-bolag, världsledande telecomföretag, hälsoorganisationer, statliga myndigheter och mindre privata företag. För att måna om en trygg och säker arbetsmiljö är vi anslutna till kollektivavtal. Om du har någon akut fråga kan du mejla vår frågemejl, du får svar inom 24 timmar på vardagar. Ange tjänstens referensnummer 30395 i ämnesraden.

Referens

7344

Liknande jobb

Orderkoordinator Stockholm Michael Page

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till