SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
JR embedded utvecklare sökes till talangprogram hos RT-Labs! på Framtiden

JR embedded utvecklare sökes till talangprogram hos RT-Labs!

Framtiden Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Ansök på företagets hemsida


Vill du kickstarta din karriär hos en av Sveriges bästa arbetsgivare kombinerat med att genomgå ett program framtaget för din personliga utveckling? Nu har du chansen att i början av din karriär jobba med spännande projekt och uppdrag samtidigt som du får personlig coachning och utbildningar. Gör din egen karriär en tjänst och ta chansen att bli en av de utvalda att få genomgå Framtidens talangprogram tillsammans med RT-Labs!


OM FÖRETAGET
RT-Labs är ett utpräglat ingenjörsföretag som erbjuder utveckling av inbyggda system mot flera olika företag och branscher. RT-Labs har en egen plattform som utvecklingen sker i och de utför ca 80% av alla sina projekt in-house. Idag har RT-Labs kontor i Göteborg, Malmö och Västerås. Företaget erbjuder dig som medarbetare en trivsam arbetsmiljö. Du samarbetar alltid tätt ihop med dina kollegor och får gott om tid på dig för att lösa dina arbetsuppgifter.

I rollen som Utvecklare mot Inbyggda System/Embedded erbjuds du många spännande arbetsuppgifter. Du erbjuds även en bra och stabil arbetsgivare som är generösa med att arrangera roliga event och aktiviteter för personalgruppen. Alla på RT-Labs är olika. Det spelar ingen roll om du är introvert eller extrovert – det viktiga är att du har ett stort intresse för inbyggda system!


DINA ARBETSUPPGIFTER
Som Utvecklare mot Inbyggda System/Embedded får du möjligheten att tillämpa dina kunskaper i in-house-projekt mot flera olika branscher. Projekten pågår allt ifrån ett par veckor till några månader, ni arbetar i lag om 2–5 medarbetare, beroende på projektets storlek. Hos RT-Labs kommer du arbeta med mjukvaruutveckling i C, främst med RT-Labs mjukvaruplattform. I tjänsten som Utvecklare mot Inbyggda System/Embedded kommer du att arbeta med alla möjliga kunder och projekt. Det innebär att det finns goda möjligheter till att lära sig mycket nytt samt få sätta sig in många olika produkter och branscher!


Skallkrav

• Civilingenjör inom Datateknik/Elektroteknik/Mekatronik/Teknisk Fysik/Motsvarande

• God svenska och engelska i tal och skrift

• Stort intresse för inbyggda system


Meriterande

• Hobbyprojekt inom inbyggda system


DIN PROFIL
Du kommer att trivas på RT-Labs om du är en ansvarstagande person som tar initiativ när du tilldelas nya uppdrag och arbetsuppgifter. Du har en förmåga att kunna samarbeta ihop med andra då ni kommer arbeta i par eller mindre grupper i projektform. Du är lättlärd och lösningsorienterad samt arbetar noggrant och på ett strukturerat sätt.


TALANGPROGRAMMET
Framtidens talangprogram med RT-Labs syftar till att du som nyexaminerad ska få en bra start på din karriär. Programmet kommer att pågå under ett års tid där du får möjlighet att kombinera dina spännande uppdrag med utbildning för att du ska få växa som person och utveckla din tekniska kompetens. Du kommer att gå programmet tillsammans med tre andra personer och på så vis kunna bygga dig ett nätverk internt. Programmet är därför designat att ge dig både kompetensutveckling och en gemenskap med andra som är i samma fas.

Du kommer ges möjlighet att få utveckla både dina hard skills (ex. teknisk kunskap) och soft skills (ex. självledarskap). Under programmet kommer det även att ingå gemensamma aktiviteter och digitala fikastunder med de andra deltagarna samt tillfälle att utbyta erfarenheter med mer seniora kollegor inom företaget.


OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.


VILLKOR
Startdatum: September eller enl ök
Placeringsort: Göteborg
Omfattning: Heltid 8-17
.• Civilingenjör inom Datateknik/Elektroteknik/Mekatronik/Teknisk Fysik/Motsvarande • God svenska och engelska i tal och skrift • Stort intresse för inbyggda system
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 35955000137073039