Jobbet Elektronikkonstruktör sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Elektronikkonstruktör sökes! publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Karlskoga

Arbetsbeskrivning


Nu säker vi dig som är kreativ med ett stort intresse för elektronikkonstruktion!

Dina arbetsuppgifter
Som junior elektronikkonstruktör kommer du att arbeta som konsult med olika in-house projekt. Inledningsvis kommer du att få stött av en mentor och arbeta med enklare uppgifter i projekten för att sedan utöka dem när du har fått mer erfarenhet. Du och dina kollegor kommer att få arbeta tillsammans i grupp och ni kommer att arbeta med olika projekt, stora som små. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bestå av att rita i CAD och utföra lågprogrammering av kretskort.

Om företaget
Vår kund utvecklar elektronikprodukter åt industribolag och har kunder världen över. De är idag en grupp på cirka 40 medarbetare och utgår från Karlskoga. Vår kund värderar gemenskap, öppenhet och utveckling.

Din profil
Skallkrav: - Relevant utbildning inom området t.ex. elektronikingenjör, automationsingenjör eller teknisk fysik. - Svenska i tal och skrift - Körkort B Meriterande: - Civilingenjör inom elektronik - Kunskap i CAD - Engelska i tal och skrift - Konstruerat på fritiden eller tidigare erfarenhet av arbetet Då kundkontakt är en stor del av arbetet krävs det att du har en social förmåga och att du är kommunikativ. Vi ser gärna att du har ett brinnande intresse för människor och teknik.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: Enligt överenskommelse Placering: Karlskoga, finns även möjlighet att arbeta på Örebro kontoret 1-2 dagar i veckan Omfattning: Heltid Arbetstider: 8-17 med möjlighet till flex Urval sker löpande, skicka in din ansökan redan idag!

Referens

19745

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till