Jobbet Jr Electronic Engineering har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Jr Electronic Engineering publicerad av Quest Consulting

Heltidsanställd
Västerås

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som är ny i din roll som Electrical Engineer, antingen har du nyligen avslutat högskolan eller studerat YH utbildning inom relevant område. 

Din roll omfattar planering, design, utveckling, testning, installation och samordning av relaterade aktiviteter som involverar elektriska / elektroniska komponenter och system, inklusive SCADA. 

Du samordnar också aktiviteter internt och med andra grupper/projekt för att effektivt uppnå mål som kräver kunskap om tillhörande funktioner och relaterade teknikområden.Du kommer utarbeta rapporter och genomföra analyser. 

Du kommer ha en senior handledare, du kommer få utföra mindre komplexa uppdrag med hjälp av specifika instruktioner från din handledare eller senioringenjörer.

Du behöver ha:

  • Relevant utbildning högskola eller YH
  • Svenska och Engelska i tal och skrift

Personliga egenskaper:
  • Prestigelös 
  • Social 
  • Nyfiken 

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. 

Uppdraget är till att börja med tre månader på heltid, start omgående. 
Din ansökan

Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi är flera rekryterare som hanterar rekryteringen av denna tjänst, vid frågor gällande den här rekryteringen eller tjänsten når du oss enklast på e-post [ Link removed ]

Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på  GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning. Du kommer att vara tillsvidare anställd av Quest Consulting och arbeta som konsult hos vår kund. Om Quest Consulting

Quest Consulting är ett auktoriserat konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella.

Referens

2859

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till