SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Executive Trainee Program till Addnode Group på Academic Work

Executive Trainee Program till Addnode Group

Academic Work Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Som Executive Trainee på Addnode Group ges du tillsammans med andra kandidater en unik inblick i hur det är att arbeta i en koncernledning och leda ett börsnoterat, internationellt och snabbt växande bolag. Talangprogrammet ger dig stora möjligheter att arbeta och knyta relationer med bolagens ledningsgrupper och stötta med både det dagliga arbetet och i det strategiska arbetet. Addnode Group söker nu dig som nyligen avslutat dina ingenjörs- eller ekonomistudier och som på ett entusiastiskt sätt vill bidra till deras fortsatta resa, samt till den entreprenörsdrivna företagskulturen!Om tjänsten

Addnode Group är en internationell koncern som förvärvar, driver och utvecklar kunskapsledande bolag som digitaliserar samhället. Dotterbolagen är organiserade i tre divisioner och alla med ett gemensamt mål att bygga ett mer hållbart samhälle genom digital innovation i nära samverkan med kunderna. Addnode Group öppnar nu upp för en unik möjlighet för åtta utvalda kandidater att anställas i rollen som Executive Trainee inom koncernens moder- och dotterbolag och verka för bolagens bästa, kombinerat med deltagande i ett centralt traineeprogram. Programmet löper över ett år och kommer bland annat innebära genomgång av Addnode Group och resor till nationella och internationella avdelningar inom koncernen, samt case-arbete med övriga deltagare. Efter avslutat traineeprogram har du möjlighet att, beroende på dina personliga egenskaper, färdigheter och vad som fångat ditt intresse under året, anställas i koncernen inom en spännande position.

Executive Trainee programmet startar hösten 2023 och omfattar moderbolaget Addnode Group samt dotterbolagen Symetri, Service Works Group, Sokigo och IDA Infront. Som Executive Trainee kommer du ges möjlighet att skapa professionella relationer genom den dagliga kontakten med koncern- eller bolagsledningen. Utöver det administrativa, stöttande och förberedande arbetet inkluderar rollerna även uppgifter med fokus på hållbarhet, Cyber Security, kommunikation, projektledning, datainsamling och analys av nya regelverk inom aktuellt område.

Beroende på din bakgrund och dina redan erhållna kunskaper kommer du bli matchad mot ett, alternativt flera av bolagen. Under rekryteringsprocessen kommer vi att berätta mer ingående om traineeprogrammets olika positioner och vi kommer bland annat ha platser för dig med intresse för:

 • Cyber Security, IT och teknik
 • Business Management och projektledning inom finansiering
 • Att arbeta och verka för dotterbolagen i Storbritannien och USA under året
 • Kommunikation, marknadsföring och/eller hållbarhet
 • Att resa och verka utomlands i syfte att gynna internationella samarbeten

Det dagliga arbetet kan bland annat bestå av:

 • Operativa och strategiska arbetsuppgifter
 • Affärstrendsanalyser, förfina affärsprocesser och uppföljning av genomförda beslut
 • Ta fram material och göra presentationer inför möten, samt mötesdokumentation
 • Planera och koordinera olika projekt och aktiviteter, samt stötta koncernledningen med diverse administration
 • Vara delaktig i bolagets hållbarhetsarbete och samarbeta med finansteamet kring bland annat sammanställningar och analyser
 • Riskanalys och dokumentation, projektledning inom IT-säkerhet
 • Olika administrativa uppgifter för att stötta ledningens arbete (högt som lågt)

"Det är med stolthet jag kan säga att mitt första år på Addnode Group har varit otroligt berikande och spännande. Arbetsmiljön är inspirerande och jag utmanas dagligen med intressanta och varierande uppgifter. Jag känner mig privilegierad att vara en del av detta dynamiska och snabbväxande team.”

Max Kilhlborg - Executive Trainee 2022-23Vi söker dig som

Vi ser att du är en orädd person med hög integritet och en analytisk förmåga. Företaget genomsyras av en positiv och motiverande entreprenörsanda, där samtliga medarbetare anstränger sig och tar ansvar för att påverka det egna samt gemensamma arbetet. Vidare ser vi att du har:

 • En avslutad akademisk utbildning som exempelvis Civilingenjör eller Ekonomi med inriktning Business Management, Informationssäkerhet eller liknande
 • Du har en mycket god muntlig och skriftlig kommunikativ förmåga inom såväl svenska som engelska, då båda språken förekommer i det dagliga arbetet
 • Mycket god kunskap inom samtliga delar av Office365 och TEAMS

Meriterande

 • Starkt intresse för digitalisering, IT, relaterade processer och verktyg
 • Arbetslivserfarenhet vid sidan av studier eller efter studier
 • Utomlandsstudier, aktiv i studentförening eller ideellt arbete
 • Erfarenhet av en ledningsstöttande funktion och/eller projektledning
 • Sökande med Engelska som modersmål som studerat i Sverige och nu vill ta en roll baserad i England eller USA

I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. I ditt förhållningssätt är du affärsmässig, driven och prestigelös. För att trivas i rollen ser vi även att du är:

 • Självgående “doer”
 • Innovativ
 • Strukturerad
 • God kommunikatör skriftligt och verbalt
 • Flexibel och serviceinriktad

Är det dig vi letar efter? Skicka in din ansökan med CV och personligt brev där du kort beskriver ditt intresse för tjänsten, samt motiverar för vilket/vilka av ovanstående område inom talangprogrammet du finner mest intressant!Vår rekryteringsprocess

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla frågor rörande tjänsten riktas till Academic Work

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan tas ned innan sista ansökningsdag om vi har gått vidare till urvals- och intervjufasen. Rekryteringsprocessen omfattar två test: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att matcha rätt talang med rätt position samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Information

Addnode Group förvärvar, driver och utvecklar kunskapsledande bolag som digitaliserar samhället. Vi är en ledande global leverantör av programvaror och tjänster för design, konstruktion, produktdatainformation och fastighetsförvaltning. Vi stödjer även offentlig sektor med dokument- och ärendehanteringssystem. Genom att förvärva nya bolag och erbjuda våra dotterbolag en plattform att växa från, skapar vi uthållig värdetillväxt.
Addnode Group har 2 500 medarbetare och består av ett 20-tal bolag med geografisk närvaro i 19 länder och fyra världsdelar. 2022 uppgick nettoomsättningen till 6,2 miljarder SEK. Addnode Groups B-aktie är noterad på Nasdaq Stockholm och ingår i segmentet Large Cap. För mer information, vänligen besök: [ Link removed ] .

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 15094644-SE