Jobbet Jourbiträde till nyetablerad verksamhet inom socialpsykiatri har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Jourbiträde till nyetablerad verksamhet inom socialpsykiatri publicerad av Malmö Stad

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltid
Malmö
18 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 2400 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Stensjögatan nya psykiatriboende kommer att vara fördelat på 7-8 platser för brukare med psykisk funktionsnedsättning, med egna lägenheter. Insatserna sker individuellt enligt Sol och HSL.

Vårt mål är att med kompetens, ett professionellt förhållningssätt och ett gott bemötande, vägleda brukaren i sin vardag och ge förutsättningarna till ett välbefinnande.

Arbetet ska utföras med respekt för brukarens integritet och självbestämmande. Vi ska stödja brukarna i sin hemmiljö. Verka för att de får en bättre livskvalitet och ett ökat inflytande/ självständighet i sin vardag.


Arbetsuppgifter

På Stensjögatan kommer vi att arbeta i team med boendestödjare, HSL-insatser, anhöriga och andra aktörer inom området. Som jourbiträde ska du vara en trygghet för brukarna på kväll/natt/morgon och behjälplig när behov uppstår. Arbetet utförs med respekt för brukarens integritet och självbestämmande.

Tjänsten innebär att man den största delen av sitt arbetspass har ensamt ansvar på kväll/natt för brukarna.

Vi hjälper och stödjer brukarna med omvårdnadsinsatser utifrån deras individuella behov och önskemål enligt beviljat bistånd.
I arbetet ingår personlig omvårdnad, förberedelser för dagens serviceinsatser men även egna insatser såsom morgonmål, städning och tvätt samt medicinska insatser på delegering av sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut.

I arbetet ingår också att dokumentera händelser kring de boende enligt Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen, upprätta genomförandeplaner samt vara kontaktperson till brukare. Även som nattpersonal förväntas du ta aktiv del i planering, team-och kvalitetsarbete på arbetsplatsen.


Kvalifikationer

Som undersköterska krävs gymnasieprogram med yrkesexamen från vård- och omsorgsprogrammet eller annan likvärdig gymnasie-/yrkeshögskole- /högskoleutbildning.
Saknas sökande med efterfrågad undersköterskeutbildning kommer vi i ett andra urval rekrytera från sökanden med relevant vårdutbildning.

Du har ett stort intresse och erfarenhet från det socialpsykiatriska fältet. Du är van att arbeta utifrån ett individ- och behovsanpassat samt salutogent förhållningssätt. Du har förmåga att skapa goda relationer och tar aktiv del i samverkan med såväl chef, kollegor och externa intressenter.

Du har god samarbetsförmåga och arbetar motiverande. Du förstår vikten av att förhålla dig inom uppsatta rutiner samtidigt som du är flexibel och bra på att hantera oförutsedda händelser och att genomföra förändringar. Du är inkännande och lyhörd, har ett högt ansvarstagande för den enskilda brukaren samtidigt som du har en helhetssyn med förmåga att se ditt uppdrag i ett perspektiv som omfattar hela organisationen.

Då tjänsten innebär att man den största delen av sitt arbetspass har ensamt ansvar på natten för brukarna söker vi personer som har hög ansvarskänsla, förmåga att göra kloka bedömningar och har ett säkerhetstänk i alla situationer.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Du bör ha erfarenhet av medicinhantering.

Det är fördelaktigt om du har B-körkort.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Deltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Dock senast inför att introduktionen i arbetslaget och öppnandet av verksamheten sker. Tjänstgöringsgrad ca. 67 % (+ sovande jour)

Antal platser: 2

Ansökan
Ansök senast: 2018-08-22

Referensnummer: 177-18-151

Kontaktpersoner
  • Eva-Lena Andersson
  • Sektionschef
  • 040-347720

Fackliga företrädare
  • Kommunal
  • Sektion 4
  • 040-345504

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Det finns möjlighet till dialog om sysselsättningsgraden då schema ännu inte är fastlagda.

Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal.

Ansökningarna kommer att behandlas utifrån de uppgifter som registreras i din digitala ansökan. Var därför noga med att föra in alla utbildningar, erfarenheter och meriter du vill göra gällande på ett korrekt sätt innan ansökan skickas iväg.
Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen.
Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen

Referens

177-18-151

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till