Jobbet JohSjö Industri AB söker mekanikkonstruktör har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

JohSjö Industri AB söker mekanikkonstruktör publicerad av Skill

Heltidsanställd
Norrköping
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning


Är du mekanikkonstruktör och vill arbeta produktionsnära med kundanpassade produkter? JohSjö Industri utökar nu med ytterligare konstruktörer, kanske är det dig vi söker?

Om företaget
Det unika med JohSjö-gruppen är ett stort applikationskunnande och en produktionsnära konstruktion. Kombinera detta med kundfokus, kreativitet, ansvar, laganda samt glädje, så har vi fångat in andan inom gruppen. JohSjö-gruppen är en privatägd koncern med en bred industriell verksamhet samlad I Norrköping. Vi tar din idé eller koncept genom hela kedjan med konstruktion, produktion, installation och idrifttagning. Inom respektive enhet erbjuder vi spetskompetens inom konstruktion, produktion och installation. Vi är idag drygt 70 anställda och omsätter drygt 135 MSEK. Redan 1910 myntade Johan Sjö, grundaren av JohSjö, begreppet ”Ingen order för stor för vår kapacitet, ingen för liten för vårt fulla intresse”, vilket fortfarande gäller.

Dina arbetsuppgifter
Som mekanikkonstruktör på JohSjö kommer du att konstruera kundanpassade processtankar och tryckkärl till bland annat läkemedelsindustrin. Du arbetar nära verksamheten och få möjlighet att i ditt dagliga arbete se och påverka arbetet i produktionen. Arbetet är varierande och innebär kontakter med såväl kunder, kollegor och leverantörer. Du arbetar självständigt men även i team och projekt. För rätt person erbjuder JohSjö en utvecklande tjänst där du får möjlighet att ta ansvar för dina egna projekt och ha stor påverkan på din arbetssituation. Goda utvecklingsmöjligheter inom exempelvis projektledning finns.

Din profil
Vi söker dig som har relevant utbildning inom konstruktion samt erfarenhet av att arbeta med konstruktion, gärna i SolidWorks. Vi söker dig som trivs med att jobba i ett mindre företag där samarbete och kommunikation över gränserna är viktiga pusselbitar för att lyckas med arbetet. Du trivs med att ta ansvar över dina egna projekt och driva dessa framåt. Har du tidigare jobbat praktiskt inom industrin exempelvis med svets, mek eller underhåll ser vi det som mycket meriterande. Det viktigaste för tjänsten är ditt tekniska intresse och kunnande. Brinner du för varje detalj lika mycket som kollegorna på JohSjö kommer du att trivas!

Ansökningsförfarande
Vi jobbar med löpande urval så vänta inte med att söka! Startdatum är flexibelt, vi väntar på rätt person. Motivera gärna i din ansökan varför just du passar för tjänsten. Rekryteringen sker via Skill. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen får du gärna höra av dig. Ansvarig rekryterare är Martina Lundahl och du når mig på martina.lundahl@skill.se eller 011-19 94 72. Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss
Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Referens

3744

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till