Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Jofrab TWS söker lagerpersonal till Tranås jobb i Tranås på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Jofrab TWS söker lagerpersonal till Tranås på Uniflex

Jofrab TWS söker lagerpersonal till Tranås

Uniflex Tranås, Jönköpings län Heltid
Jobbeskrivning
Uniflex Höglandet hjälper nu Jofrab TWS i Tranås att hitta en lagerarbetare. Jofrab TWS AB grundades 1978 med affärsidén att sälja reservdelar för cyklar, mopeder och gräsklippare. Idag tillhandahåller Jofrab TWS ett mycket komplett sortiment av varor av välkända varumärken till sportfackhandeln inom cykel och moped. Vi har 50 000 artiklar i vårt lager i Tranås på cirka 10 000 kvadratmeter lageryta med modern lagerutrustning och IT-system. Jofrab har 30 anställda, många med lång erfarenhet i branschen och i bolaget. Den person vi nu söker kommer att arbeta på lagret med att plocka och packa ordrar med hjälp av handscanner. När nya produkter kommer in hjälper du till att packa upp dessa och placerar på rätt lagerplats.

Personliga egenskaper
För att trivas som lagerarbetare på Jofrab TWS behöver du gilla att jobba tillsammans med andra. Du ser vad som behöver göras och är inte rädd för att ta för dig. I arbetet behöver du vara noggrann och ibland lite extra snabb när det är knappt om tid innan ordern ska skickas till kunden. På Jofrab är man ett gott gäng som gillar att ta en runda pingis på fikarasten. Man hjälps åt och bidrar till att jobbet blir gjort likväl som till skön stämning. Start 1 februari till slutet av sommaren. Då Jofrab har sin högsäsong under sommaren behöver du som söker kunna jobba hela perioden. Arbetstiderna varierar. Du kommer arbeta dagtid under upplärningsperioden. Måndag - fredag 08:00-17:00 Måndag - torsdag 11:00-20:00 Låter detta som ett jobb som kan passa dig? Tveka inte att skicka in din ansökan omgående då urvalet görs löpande.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 57160