Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Jobbmatchare/Rekryterare sökes till StudentConsulting i Helsingborg! jobb i Helsingborg på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Jobbmatchare/Rekryterare sökes till StudentConsulting i Helsingborg! på StudentConsulting

Jobbmatchare/Rekryterare sökes till StudentConsulting i Helsingborg!

StudentConsulting Helsingborg, Skåne län Heltid
Söker du efter en tjänst där du utvecklar både dig själv och andra. SE HIT!

Information om uppdraget:

StudentConsulting Helsingborg söker nu dig som vill arbeta heltid som jobbcoach/rekryterare där du dels hjälper och vägleder människor i arbetslöshet mot deras mål som antingen är att få ett arbete eller att påbörja en utbildning och dels arbetar med vår rekrytering- och bemanningsverksamhet. Tjänsten präglas av ett tydligt resultatfokus med målsättningen att så snabbt som möjligt få ut deltagaren i jobb eller utbildning, hitta rätt kandidat i rätt tid, hålla hög leveranssäkerhet mot våra kunder och mycket mer.

I rollen som jobbmatchare/rekryterare hos oss på StudentConsulting Helsingborg är dina övergripande ansvarsområden:

Jobbmatchning: Tillsammans med deltagaren sätter du som coach upp en plan för hur personen så snabbt som möjligt ska kunna nå sina mål och därmed komma ur arbetslöshet. Genom individuella samtal, gruppaktiviteter som t ex föreläsningar och workshops samt individuella uppgifter du tilldelar deltagarna, arbetar ni tillsammans för att nå långsiktigt resultat.

Rekrytering: Du ansvarar för hela rekryteringsprocessen vilket innebär ett säkerställande av en grundligt utförd kravprofil ifrån kunden, annonsutformning, telefonintervjuer, personliga djupintervjuer, tester, videopresentationer och presentation till kund. Du har hela tiden riktlinjer att gå efter och deadlines att hålla

Administration: Du arbetar administrativt med kandidat, konsult och kundadministration såsom dokumentation kring arbetsmiljö, aktivitetsregistrering, hantering av arbetsrättsliga frågor, rekrytering mm.

Service: Allt du gör handlar om service, att överträffa de förväntningar som finns hos våra kandidater, konsulter och kunder. Du hjälper till med problem som kan uppstå. Du stöttar och ger förslag på lösningar. Du svarar på frågor och guidar rätt. Du är tillgänglig för dina deltagare/kandidater/konsulter. Du är den primära kontaktpersonen så det är viktigt att vara nåbar och duktig på att återkoppla. Varje individ är unik vilket ställer höga krav på att vi är flexibla och enkelt kan anpassa oss.

I rollen som jobbmatchare/rekryterare hör det till ditt ansvar att kartlägga marknaden och analysera vilka kanaler som skall nyttjas för bästa resultat.

Din arbetstid kommer att vara måndag till fredag, kl 08.00-17.00.

Den här tjänsten söker du för att du vill ha ett betydelsefullt arbete som ger dig både goda meriter och möjlighet till personlig utveckling.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom Personal och Arbetsliv eller liknande, gärna med inriktning arbetsrätt. Det är meriterande om du har 1-2 års erfarenhet inom Personal/Rekrytering/Coachning och har du erfarenhet av rekrytering- och bemanningsbranschen sedan tidigare är detta extra meriterande.

För att vara aktuell att söka denna tjänst måste du uppfylla något av nedan krav:

1. Utbildning på högskolenivå, varigenom erhållit minst 120 poäng (motsvarande 80 poäng enligt äldre system) inom: arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapi eller inom ramen för socionomutbildningen SAMT minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid (inom valfritt område) eller 4000 timmar på deltid under de senaste fem åren.

2. Alternativt minst ett års eftergymnasial utbildning på heltid samt minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom följande yrke eller arbetsuppgifter:

- Arbetsledning med personalansvar
- Rekrytering
- Omställningsarbete för arbetssökande
- Studie- och yrkesvägledning
- Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration)
- Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
- Arbete med social- och gruppsykologi
- Karriärvägledning

Du ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren.

Vi ser gärna att du har mycket god kommunikationsförmåga och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Som person är du noggrann, flexibel, kreativ och social. Du brinner för att bygga upp och förvalta relationer. Du gillar ett högt tempo och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Du är en fena på att inspirera och övertyga andra samt är hjälpsam och trygg i dig själv. Du värdesätter olikheter hos människor och har stor förståelse för den påverkan som olikheterna kan ge upphov till.

Vidare är det av vikt att du är ambitiös och har skinn på näsan. Du har god förståelse för arbetsrätt och trivs i en föränderlig miljö med högt tempo, korta beslutsvägar och varierande arbetsuppgifter. Då arbetet är av administrativ karaktär ställer det krav på struktur. Du trivs med att planera/organisera och arbetar gärna proaktivt när tillfälle ges. Du vill uträtta något, och du ger dig aldrig. Du är en given lagspelare, som alltid jobbar tillsammans för att nå målen.

För att bli en duktig jobbmatchare/rekryterare och för att trivas hos oss krävs det att du är målinriktad, social och professionell. Du är påläst och lyhörd för de utmaningar du ställs inför och du är orädd. Vi tror också att du har ett stort nätverk i regionen.

Är du en av dem vi saknar i vårt team? Varmt välkommen med din ansökan! Vi ser gärna att du gör de tester som finns att tillgå i anslutning till ansökan. Tjänsten kommer att tillsättas snarast!

Lycka till, Hälsar StudentConsulting

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 58762