Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Jobbcoacher sökes till Helsingborg! jobb i Helsingborg på StudentConsulting

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Jobbcoacher sökes till Helsingborg! på StudentConsulting

Jobbcoacher sökes till Helsingborg!

StudentConsulting Helsingborg, Skåne län Deltid
Är du studerande och söker ett extrajobb där du utvecklar både dig själv och andra. SE HIT!

Information om uppdraget:

StudentConsulting Helsingborg söker nu dig som vill arbeta deltid som jobbcoach där du hjälper och vägleder människor i arbetslöshet mot deras mål som antingen är att få ett arbete eller att påbörja en utbildning. Tjänsten präglas av ett tydligt resultatfokus med målsättningen att så snabbt som möjligt få ut deltagaren i jobb eller utbildning. Detta görs genom individuella samtal, workshops och seminarier.

I rollen som jobbmatchare hos oss på StudentConsulting Helsingborg är dina övergripande ansvarsområden:

Jobbmatchning: Tillsammans med deltagaren sätter du som coach upp en plan för hur personen så snabbt som möjligt ska kunna nå sina mål och därmed komma ur arbetslöshet. Genom individuella samtal, gruppaktiviteter som t ex föreläsningar och workshops samt individuella uppgifter du tilldelar deltagarna, arbetar ni tillsammans för att nå långsiktigt resultat.

Administration: Du arbetar administrativt med kandidat, konsult och kundadministration såsom dokumentation kring arbetsmiljö, aktivitetsregistrering, hantering av arbetsrättsliga frågor, rekrytering mm.

Service: Allt du gör handlar om service, att överträffa de förväntningar som finns hos våra deltagare och vår kund. Du hjälper till med problem som kan uppstå. Du stöttar och ger förslag på lösningar. Du svarar på frågor och guidar rätt. Du är tillgänglig för dina deltagare. Du är den primära kontaktpersonen så det är viktigt att vara nåbar och duktig på att återkoppla. Varje individ är unik vilket ställer höga krav på att vi är flexibla och enkelt kan anpassa oss.

I rollen som jobbmatchare hör det till ditt ansvar att kartlägga marknaden och analysera vilka kanaler som skall nyttjas för bästa resultat.

Din arbetstid kommer att vara varierade tider och dagar då du har studier som din huvudsyssla. Du har möjlighet att förlägga din arbetstid efter ditt schema i skolan.

Den här tjänsten söker du för att du vill ha ett betydelsefullt arbete som ger dig både goda meriter och möjlighet till personlig utveckling.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är på en pågående utbildning inom Personal och Arbetsliv eller utbildning som bedöms som likvärdig. Det är meriterande om du har 1-2 års erfarenhet inom Personal/Rekrytering/Coachning och har du erfarenhet av rekrytering- och bemanningsbranschen sedan tidigare är detta extra meriterande.

Vi ser gärna att du kan arbeta minst 2 dagar i veckan.

För att vara aktuell att söka denna tjänst måste du uppfylla något av nedan krav:

1. Utbildning på högskolenivå, varigenom erhållit minst 120 poäng (motsvarande 80 poäng enligt äldre system) inom: arbetsliv, organisation och personalarbete, studie- och yrkesvägledning, företagsekonomi, arbetslivspsykologi, beteendevetenskap, arbetsterapi eller inom ramen för socionomutbildningen SAMT minst två års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid (inom valfritt område) eller 4000 timmar på deltid under de senaste fem åren.

2. Alternativt minst ett års eftergymnasial utbildning på heltid samt minst tre års arbetslivserfarenhet motsvarande heltid inom följande yrke eller arbetsuppgifter:

- Arbetsledning med personalansvar
- Rekrytering
- Omställningsarbete för arbetssökande
- Studie- och yrkesvägledning
- Handläggning i personalfrågor (dock ej enbart personaladministration)
- Arbete med arbetslivs- och arbetsmarknadsfrågor
- Arbete med social- och gruppsykologi
- Karriärvägledning

Du ska ha erhållit arbetslivserfarenheten under de senaste fem åren.

Vi ser gärna att du har mycket god kommunikationsförmåga och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Som person är du noggrann, flexibel, kreativ och social. Du brinner för att bygga upp och förvalta relationer. Du gillar ett högt tempo och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Du är en fena på att inspirera och övertyga andra samt är hjälpsam och trygg i dig själv. Du värdesätter olikheter hos människor och har stor förståelse för den påverkan som olikheterna kan ge upphov till.

Vidare är det av vikt att du är ambitiös och har skinn på näsan. Du har god förståelse för arbetsrätt och trivs i en föränderlig miljö med högt tempo, korta beslutsvägar och varierande arbetsuppgifter. Då arbetet är av administrativ karaktär ställer det krav på struktur. Du trivs med att planera/organisera och arbetar gärna proaktivt när tillfälle ges. Du vill uträtta något, och du ger dig aldrig. Du är en given lagspelare, som alltid jobbar tillsammans för att nå målen.

För att bli en duktig jobbmatchare och för att trivas hos oss krävs det att du är målinriktad, social och professionell, men du är också hjälpsam och lösningsfokuserad. Du är påläst och lyhörd för de utmaningar du ställs inför och du är orädd.

Är du en av dem vi saknar i vårt team? Varmt välkommen med din ansökan! Vi ser gärna att du gör de tester som finns att tillgå i anslutning till ansökan. Tjänsten kommer att tillsättas snarast!

Lycka till, Hälsar StudentConsulting

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 59285