Jobbet Jobbar du som IT-tekniker och söker efter nya utmaningar? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Jobbar du som IT-tekniker och söker efter nya utmaningar? publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 7 dagar
Heltid
Örebro
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Drivs du av att lösa problem? Har du en blick för vad som behövs göras och trivs i en roll med nära kundkontakt samt har en förståelse för komplexa tekniska problem? Du kan du vara precis vad vi söker.

Information om uppdraget:

Vår kund arbetar med helheltslösningar inom IT och har kontor i Örebro. De har ett helhetsansvar av IT-miljön och agerar både som bollplank och rådgivare vid alla typer av IT-frågor till deras kunder. Det är framstående inom sin bransch och värderar sina medarbetare högt.

För att du ska trivas hos vår kund behöver du vara en prestigelös person som trivs i att arbeta både med problemlösning och proaktivt förbättrande arbete i kunders miljöer samt bygga upp kundrelationer till en hög nivå. Kunden värdesätter rätt inställning och en vilja att ständigt utvecklas. De ser också att du trivs i mötet med nya människor och är en social och utåtriktad person.

Uppdraget avser till en början anställning hos StudentConsulting men du kommer att bli uthyrd till nund där du kommer ingå deras dagliga verksamhet. Målet är ett övertag efter 6 månader. Kunden erbjuder en stimulerande arbetsmiljö med kompetenta arbetskamrater där du kan utvecklas både personligt och kompetensmässigt.

Uppdraget startar så fort vi hittar lämplig kandidat. Tveka därför inte utan sök redan idag!

Detta söker vi:

För att lyckas i rollen tror vi att du är driven, noggrann och ansvarstagande. Du har relevant utbildning eller motsvarande erfarenhet samt minst 3 års erfarenhet av arbete med renodlad serverdrift i större, komplexa Microsoft-miljöer samt erfarenhet av att arbeta i nära samarbete med kunder.

Vi tror att du har goda kunskaper och en vilja att utvecklas inom de flesta av följande områden.

•Microsoft Windows 10
•Microsoft Server 2008/2012/2016
•Microsoft FIM/MIM
•Microsoft SharePoint
•Microsoft Exchange
•VMware
•Microsoft Active Directory
•Microsoft SCOM 2012
•Microsoft SQL

Vid en ansökan ber vi dig ange enligt skalan 1-5, kompetens inom ovanstående.

Vi ser även att du talar och skriver såväl svenska som engelska obehindrat och ser vikten av teknisk dokumentation. Som person tar du mycket ansvar för dina egna prestationer, har en utpräglad servicekänsla och självklart ett brinnande intresse för teknik. Du trivs med att prata med kunder och har lätt för olika typer av människor. Du har ett öga för vad som behövs göra, är inte rädd för att ta egna initiativ och har en känsla för helheten. Du är också analytisk, engagerad och självgående samtidigt som du tycker om att arbeta och vara del av ett team

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40629

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare. StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare. StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag. Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn008 - Örebro).