Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Jobba som Researcher / Administratör på ToFindOut jobb i Stockholm på TNG Group AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Jobba som Researcher / Administratör på ToFindOut på TNG Group AB

Jobba som Researcher / Administratör på ToFindOut

TNG Group AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Nu söker vi en kollega till teamet på ToFindOut i Stockholm som gillar en blandning av administration, struktur och service

ToFindOut är ett branschledande företag inom bakgrundskontroller och utökar nu sitt researcherteam. Detta är perfekt för dig som vill utvecklas i en roll där du får utveckla din administrativa och strukturerade ådra och samtidigt uppskattar daglig kontakt med, myndigheter, kunder, kandidater. Du kommer dagligen arbeta med våra leveranser av bakgrundskontroller genom att samla in, granska, tolka, analysera och sammanställa information.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Som researcher på ToFindOut kommer du att ingå i ett team på 11 personer. Ett team med otroligt god harmoni och stämning där gemensamma styrkor är ansvar, empati och prestation.

ToFindOut har en ständig ambition om att leverera de bästa och mest heltäckande bakgrundskontrollerna och dom ligger i framkant med digitala gränssnitt och har en egen utvecklingsavdelning. Som researcher hos ToFindOut har du ett stort ansvar då du är den personliga kontakt som företagens kunder och kandidater möts av i deras bakgrundskontrollprocess.

ToFindOut är ledande i sin bransch och är en ödmjuk, vänlig arbetsgivare som ser till att du blir väl omhändertagen. Tillsammans med drygt 20 kollegor sitter du på ToFindOuts kontor som ligger i moderna lokaler centralt i Stockholm.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som researcher kommer du att ta emot och hantera förfrågningar från kunder som vill göra bakgrundskontroller på kandidater, främst i samband med rekrytering. ToFindOut erbjuder främst bakgrundskontroller på kandidater inom Sverige men även globalt. Dessa är kopplade till främst tre delar - ekonomi, juridik och personalia. I din roll kommer du att arbeta främst med svenska bakgrundskontroller men även med bakgrundskontroller varför det är viktigt att du behärskar både svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär bland annat att:

 • Samla in information från öppna källor (ex myndigheter, domstolar), arbetsgivare/utbildningsinstitut och diverse databaser
 • Sammanställa, granska och presentera informationen
 • Verifiera och säkerställa CV och referenser
 • • Ha kontakt med myndigheter, uppdragsgivare, kandidater och samarbetspartners
 • Möta kunders förfrågningar och vara behjälplig i kundservicefrågor

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

ToFindOut består av drygt 20 ambitiösa och kunniga medarbetare, alla samlade på kontoret vid Norra Bantorget, centralt i Stockholm.

Start sker så snart rätt person kan vara på plats. Tjänsten är en tillsvidareanställning och inleds med 6 månaders provanställning. Du kommer att jobba under kontorstider med möjlighet till flex.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

 • Har någon form av eftergymnasial utbildning
 • Har tidigare erfarenhet inom service
 • Är flytande i svenska och engelska. 

 Som person tror vi att du:

 • Är strukturerad, systematisk och noggrann ditt arbetssätt, med god förmåga att prioritera mellan olika arbetsuppgifter och leverera mot deadlines.
 • Har förmågan att jobba på detaljnivå, samtidigt som du är duktig på att se ditt arbete i ett helhetsperspektiv
 • Gillar att hantera och kontrollera stora mängder insamlad information
 • Trivs med att periodvis arbeta i högt tempo med uppsatta deadlines
 • Är kommunikativ och gillar att samarbeta med andra för att nå goda resultat

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 7C41F1DDBB80409192BA17FE4AB72043