Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Jobba som operatör via Lernia Bemanning i Malmö jobb i Malmö på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Jobba som operatör via Lernia Bemanning i Malmö på Lernia

Jobba som operatör via Lernia Bemanning i Malmö

Lernia Malmö Heltid

Just nu söker Lernia Bemanning dig som vill ta dig an ett längre uppdrag hos en av våra kunder i industribranschen. Fördelen med att vara anställd hos oss är att du får trygghet och stabilitet samtidigt som dina arbetsdagar blir väldigt omväxlande. Välkommen med din ansökan! 

Om rollen som Operatör

Som Operatör kommer du att arbeta hos vår kund som är verksam inom en spännande bransch. Ditt uppdrag kommer att pågå i tillsvidare, men om alla parter är nöjda med samarbetet kan antingen uppdraget förlängas eller så kan du bli överrekryterad. Arbetsplatsen är baserad i kemisk industri och dina arbetsuppgifter som operatör innefattar bland annat att blanda utifrån recept, föra skriftlig logg, läsa av beskrivningar, väga och räkna råvaror. Det är viktigt att man kan se flödet och sammanhanget i miljön.

Kravprofil

  • Goda kunskaper i svenska språket både i tal och skift.
  • Truckkort (B1)
  • Svenskt B-körkort
  • Erfarenhet som operatör eller någon industriell miljö.
  • God datorvana

Meriterande

  • Travers

Din profil

Den här tjänsten passar dig som gärna dubbelkollar ditt arbete en extra gång och samtidigt har förmågan att arbeta effektivt. Du ska kunna dra logiska slutsatser och ha en vilja och ett driv att vilja utvecklas. Att arbeta i team och vara punktlig är något som värderas högt. Vi ser gärna att du vill fördjupa dina kunskaper inom tillverkning och vi är extra intresserade av dig som har erfarenhet av arbete inom processindustrin och dess säkerhetsrutiner.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tjänsten är på heltid och tiderna är fördelade på 2-skift, men även andra skift former kan förekomma. Tjänstgöringsorten är Malmö . Start omgående. 

Sök tjänsten idag!

Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Lernia Bemanning men du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef via e-post: [ Link removed ] .

Sök tjänsten senast 2022-01-03. Observera att vi inte tar emot CV via mail, utan registrera din ansökan via lernia.se. 

Vi ser fram emot din ansökan!

Lernia är vägen framåt

Lernia är ett av Sveriges största bolag inom bemanning, yrkesutbildning och matchning av arbetssökande. Vi hjälper människor till utbildning och jobb och företag med kompetenslösningar. Vi har utvecklat individers kompetens efter arbetsmarknadens behov i över 100 år och bemannat den svenska industrin i 20 år.

2020 var omsättningen 2 miljarder kronor, vi är cirka 6 000 anställda och finns över hela landet. Vårt mål är minst 10 000 jobb varje år. Läs mer om vårt arbete med att utveckla lösningar som leder till jobb och ett framgångsrikt näringsliv på www.lernia.se

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 184660