Jobbet Jobba som lokalvårdare! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Jobba som lokalvårdare! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltid
Luleå
0,00kr/ år
14 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi söker just nu en lokalvårdare till ett sommarjobb på Skurat i Norrland AB. Detta är en rekrytering och StudentConsulting sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd av Skurat.

Information om uppdraget:

Skurat utför städning/lokalvård på entreprenad. Det kan t.ex. vara lokalvård på exempelvis skolor, statliga myndigheter, sjukhus, hotell och industrier. Företaget erbjuder även städhjälp till privata hushåll.

Tjänsten innefattar många olika arbetsuppgifter för att hålla rent. Vid städning kan man t.ex. damma, moppa golv, tömma papperskorgar, putsa fönster m.m. Man kan göra rent i t.ex. omklädningsrum, trappuppgångar, matsalar eller städ vid flytt. Tjänsten är på ca 75–100% med chans till förlängning. Arbetstiderna är 7–16 med start omgående.

Detta söker vi:

Upplärning sker på arbetsplatsen, genom introduktionsutbildning på ca 3–5 dagar. Har du erfarenhet av lokalvård och B-körkort så är detta mycket meriterande! Det är dock inget krav för att söka tjänsten.

Vi söker dig som är:
- Kvalitetsinriktad och noggrann med att uppnå önskade resultat.
- Är prestigelös och kan samarbeta bra med andra.
- Är serviceinriktad och förstår vad kunden vill ha och kan agera utifrån det.

Är du den jag söker? Hör av dig idag!
Vi håller löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42646

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Sjukvård - hälsovård - Luleå).
Du kan avregistrera dig när som helst.