Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Jobba som lagerarbetare på ett trevligt företag i Järfälla! jobb i Järfälla på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Jobba som lagerarbetare på ett trevligt företag i Järfälla! på Framtiden

Jobba som lagerarbetare på ett trevligt företag i Järfälla!

Framtiden Järfälla, Stockholms län Heltid
Är du en noggrann och flexibel person som dessutom gillar hands-on arbete i högt tempo? Vi har tjänsten för dig - ansök redan idag!

DINA ARBETSUPPGIFTER
Du kommer att jobba på lagret med upplock och packning av varor som skall ut till kunderna. Det kommer även ingå andra uppgifter så som t.ex inventering och kundmottagning. Du kommer bli tilldelad en handledare i form av en senior kollega samt få en upplärning för att lära dig hantera truckarna som du kommer använda i ditt dagliga arbete.

OM FÖRETAGET
Vår kund är belägen i Järfälla i norra Stockholm och är ett av de ledande leverantörsföretag av reservdelar till entreprenadbranschen. De har kontor på flera platser i Sverige samt utomlands. Du kommer ingå i en grupp bestående av 12 medarbetare. Mer information ges vid intervjutillfället.

DIN PROFIL
Vi söker dig som är noggrann, stresstålig och flexibel. Du tycker om att arbeta självständigt men samtidigt är du en lagspelare som strävar mot gruppens gemensamma mål. Som person är du driven och har viljan att lära dig samt inställning att bli långvarig hos vår kund. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekryteringsprocess.

Skallkrav:
  • Svenska i tal och skrift

Meriterande:
  • B- körkort
  • Truckkort
  • Erfarenhet från lagerjobb

OM OSS
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Du får alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Järfälla, Stockholm
Arbetstider: 7-16
Omfattning: Heltid

Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000058599269