Jobbet Takskottare för extrajobb! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Takskottare för extrajobb! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltid
Umeå
0,00kr/ år
5 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Tycker du om att arbeta utomhus och gärna med något fysiskt? Är du noggrann och ansvarstagande? Då har vi tjänsten för dig! Just nu söker vi personer som vill jobba som snöskottare vid sid av sina studier.

Information om uppdraget:

Arbetsuppgifterna kommer i huvudsak att bestå av skottning på tak, men även markskottning kan förekomma. Arbetet beräknas sträcka sig över de kommande veckorna, med varierande arbetstider. Uppdragets startar så snart vi hittat rätt kandidater och beräknas sträcka sig över de kommande veckorna.

Detta söker vi:

Arbetet är rörligt och fysiskt krävande så vi ser gärna att du är fysiskt aktiv och trivs att arbeta med kroppen. Som person är du noggrann, flexibel och ansvarsfull. Vi ser gärna att du har B-körkort. Du blir anställd av oss på StudentConsulting och arbetar som uthyrd konsult till kundföretaget. Ange gärna i din ansökan antal timmar i veckan du är tillgänglig för jobb. Intervjuer och urval sker löpande. Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt kandidater. Välkommen in med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Att jobba extra under studietiden är ett utmärkt tillfälle att skaffa arbetslivserfarenhet och göra dig mer attraktiv på arbetsmarknaden när du studerat färdigt. För att inte tala om det extra tillskott det ger till studiekassan. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

40659

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Däckmontörer till Däckia! Umeå Professionals Nord

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Jn068 - Umeå).