Jobbet Jobba med kundtjänst i Riga har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Jobba med kundtjänst i Riga publicerad av Recruitive AB

Heltidsanställd
Örebro

Arbetsbeskrivning

Om tjänsten
Denna tjänst ger dig en värdefull möjlighet att bo utomlands, utmana dig själv och dessutom skaffa dig ett CV som sticker ut i mängden. Du kommer att knyta kontakter och skaffa vänner från olika delar av världen och samtidigt utvecklas både professionellt såväl som på ett personligt plan.

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som kundsupportmedarbetare i Riga kommer du att arbeta med att ge professionell och högkvalitativ service till West Unions kunder. Du kommer att ta emot samtal från bankkunder och på bästa möjliga sätt besvara frågor och hjälpa till med olika ärenden kopplat till exempelvis betalningar, användarinformation och IT-relaterade frågor. Vi söker flera personer så detta är ett perfekt tillfälle att söka tillsammans med en vän eller partner.

För att du ska få en så bra start som möjligt på ditt äventyr kommer du att få:
• Betalt flyg till Riga och personlig upphämtning på flygplatsen
• Betalt boende på hotell första månaden och hjälp att hitta egen bostad därefter
• En fadder under din första tid som nyanställd
• Ett lettiskt telefonnummer
• Gratis gym

Din profil
Vi söker flera personer som är redo för en ny utmaning, vill testa på att bo utomlands och brinner för kundservice. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är noggrann, serviceinriktad och professionell i ditt bemötande gentemot kunder. Om du har erfarenhet av liknande arbete och behärskar fler än ett nordiskt språk klättrar du ytterligare på listan över intressanta kandidater.

Vi söker dig som
• talar något av de nordiska språken (svenska, norska, finska eller danska) samt kan flytande engelska i tal och skrift
• har känsla och intresse för god service
• vill arbeta minst 6 månader men gärna längre

Om företaget
Som kundsupportmedarbetare i Riga kommer du att arbeta i ett härligt team med högt i tak. Det finns ett stort fokus på arbetsglädje och företaget anordnar regelbundet event, teambuilding, temadagar och tävlingar. Kontoret ligger i fräscha och öppna lokaler en kort resa från centrala Riga och utöver en mängd olika interna karriärvägar erbjuds du även en engagerad team leader, ett coachande ledarskap och regelbunden kompetensutveckling.

Om Riga
Riga är Lettlands huvudstad och har cirka 704 500 invånare. Det är en färgstark och vacker stad där du får möjligheten att uppleva en annan kultur och lära känna människor från olika nationer. Priset för att leva och bo i Lettland är betydligt billigare än i Sverige så här kan du unna dig en kaffe för femton kronor eller gå på bio för sextio kronor. Flyget till Riga tar lite drygt en timme och du kan enkelt och smidigt ta dig hem för en långhelg eller semester.
För att få en bra insyn i hur det är att leva i Riga och arbeta som kundsupportmedarbetare hos vår kund kan du kika på denna video: www.youtube.com/watch?v=4TOoXBpvUmc

Övrig information:
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 40 timmar/vecka
Placering: Riga, Lettland
Arbetstider: Förlagda måndag-söndag 9 - 21

Ansök idag! Urval sker löpande. Skicka gärna in ditt CV på engelska.

Om oss
Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm, Göteborg, Borås, Eskilstuna, Örebro och Västerås.Vi är ett auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Alla våra anställda erbjuds friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar. Som anställd på Recruitive får du även en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.Recruitive är miljö- och kvalitets certifierade enligt ISO9001 samt ISO14001.Vi rekryterar morgondagens kunder och tar din personlighet på allvar! Vi är därför alltid på jakt efter nya medarbetare som vill till ett spännande företag med personalen i första rummet!

Referens

3719

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till