Jobbet Jobba med kundsupport i Riga, Lettland har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Jobba med kundsupport i Riga, Lettland publicerad av Recruitive AB

Full-Time
Linköping

Arbetsbeskrivning

Om tjänsten
Är det dags för en ny utmaning? Här är en möjlighet du inte vill missa! Nu finns möjligheten att arbeta som kundsupportmedarbetare i vackra Riga, Lettland. Här får du möjligheten att skaffa dig ett CV som sticker ut i mängden och samla goda erfarenheter inom både service och administration. Dessutom kommer du träffa vänner från olika delar av världen och leva i en stad känd för både sin skönhet, trevliga läge och förmånliga levnadspriser. Visst låter det spännande?

Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som kundsupportmedarbetare i Riga kommer du att arbeta med att ta emot samtal från West Unions kunder. Samtalen är från bankkunder och du kommer besvara deras frågor om exempelvis betalningar, användarinformation och IT. Målet är att ge dem professionellt sätt hjälpa dem med deras frågor och leverera högkvalitativ service. Vi söker flera personer så om du inte vill utmana dig själv genom att flytta själv är detta ett perfekt tillfälle att söka tillsammans med en vän eller partner.

För att du ska få en så bra start som möjligt på ditt äventyr kommer du att få:

•Betalt flyg till Riga och personlig upphämtning på flygplatsen
•Betalt boende på hotell första månaden och hjälp att hitta egen bostad därefter
•En fadder under din första tid som nyanställd
•Ett lettiskt telefonnummer
•Gratis gym

Din profil
Vi söker flera personer som är redo för en ny utmaning, vill testa på att bo utomlands och brinner för kundservice. Arbetsuppgifterna i den här rollen passar dig som är noggrann, serviceinriktad och professionell i ditt bemötande gentemot kunder. Om du har erfarenhet av liknande arbete och behärskar fler än ett nordiskt språk klättrar du ytterligare på listan över intressanta kandidater.

Vi söker dig som
•har goda kunskaper i engelska och i minst ett av de nordiska språken (svenska, norska, finska eller danska)
•har känsla och intresse för god service
•vill arbeta minst 6 månader men gärna längre

I din ansökan vill vi att du skickar med ett CV på engelska samt ett personligt brev där du motiverar varför du vill arbeta med kundtjänst och vad som lockar med Riga.

Om företaget
Om företag
Som kundsupportmedarbetare i Riga kommer du att arbeta i ett härligt team med högt i tak. Det finns ett stort fokus på arbetsglädje och företaget anordnar regelbundet event, teambuilding, temadagar och tävlingar. Detta för att du ska ha roligt på jobbet men också få en möjlighet att knyta nya bekantskaper med andra som precis som du flyttat utomlands. Kontoret ligger i fräscha och öppna lokaler en kort resa från centrala Riga och utöver en mängd olika interna karriärvägar erbjuds du även en engagerad team leader, ett coachande ledarskap och regelbunden kompetensutveckling.

Om Riga
Riga är Lettlands huvudstad och har cirka 704 500 invånare. Det är en färgstark och vacker stad där du får möjligheten att uppleva en annan kultur och lära känna människor från olika nationer. Priset för att leva och bo i Lettland är betydligt billigare än i Sverige så här kan du unna dig en kaffe för femton kronor eller gå på bio för sextio kronor. Flyget till Riga tar lite drygt en timme och du kan enkelt och smidigt ta dig hem för en långhelg eller semester.
För att få en bra insyn i hur det är att leva i Riga och arbeta som kundsupportmedarbetare hos vår kund kan du kika på denna video: www.youtube.com/watch?v=4TOoXBpvUmc

Övrig information
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, 40 timmar/vecka
Placering: Riga, Lettland
Arbetstider: Förlagda måndag-söndag 9 - 21

Ansök idag! Urval sker löpande.

Om oss
Recruitive är en oberoende tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn. Vårt erbjudande innefattar tjänster och branschlösningar inom våra tjänsteområden Administration, Ekonomi, Kundtjänst och Försäljning. Recruitive är det kreativa alternativet på marknaden och kulturen präglas av högt deltagande och eget beslutsfattande.Vi har kollektivavtal och erbjuder våra konsulter lön enligt avtal och tjänstepension samt friskvårdsbidrag.

Referens

3806

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till