Jobbet Jobba hemifrån? Com Hem i Borås söker kundtjänstmedarbetare har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Jobba hemifrån? Com Hem i Borås söker kundtjänstmedarbetare publicerad av Recruitive AB

Full-Time
Borås

Arbetsbeskrivning

Om tjänsten
Är du en stresstålig, serviceinriktad och lösningsfokuserad person som drivs av kundkontakt och möjligheten att utvecklas i din yrkesroll? Är du redo för nästa steg i karriären? Trivs du dessutom i en roll där arbetsuppgifterna innebär att du får ta stort eget ansvar? Då är jobbet som kundtjänstmedarbetare hos Com Hem något för dig!

Den här tjänsten innebär att du är Com Hems ansikte utåt. Du kommer arbeta på kundsupporten med kundsamtal. Dessutom kommer du vara stationerad hemifrån, med krav på att du är bosatt i eller har pendlingsavstånd till Borås. Anställningen inleds med en fullbetald utbildning för att du ska få en bra introduktion till ditt arbete. Tjänsten är på heltid.

Dina arbetsuppgifter
I den här rollen kommer du primärt att arbeta med kundsamtal, service och problemlösning. Mer specifikt innebär det att du kommer att vägleda kunder på ett serviceinriktat och professionellt sätt via telefon och arbeta med felsökning och problemlösning.

I jobbet ingår till exempel att
* svara på frågor om produkter, tjänster och fakturor
* teknisk support och felsökning
* ge service i världsklass

Din profil
Vem är du?
För att lyckas på Com Hem är det viktigt att du är social, lyhörd och engagerad. Du har god känsla för kundsamtal, service och problemlösning och uppskattar utmaningar i arbetet. Du är självgående och har en förmåga att hålla dig lugn i stressade situationer.

Vi önskar även att du
* är bosatt i eller har pendlingsavstånd till Borås
* har fullständig gymnasial utbildning
* har god datorvana
* uttrycker dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska

Om företaget
På Com Hems kundtjänst erbjuder vi samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling – och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

Erbjudande
* arbete hemifrån
* lön enligt kollektivavtal
* introduktionsutbildning

Hur du ansöker
Den här tjänsten innebär att du kommer att bli anställd av Recruitive men arbeta uppdragsbaserat hos Com Hems kundtjänst. Vi arbetar med löpande urval och kommer att tillsätta tjänsten så fort vi hittat rätt kandidat, ansök därför så snart som möjligt!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om oss
Recruitive är en tjänsteleverantör inom rekrytering och bemanning med ett heltäckande erbjudande inom tjänstemannasektorn i Stockholm, Göteborg, Borås, Eskilstuna, Örebro och Västerås.Vi är ett auktoriserat Bemanning- & Rekryteringsföretag och har kollektivavtal med Unionen och Akademikerförbundet. Alla våra anställda erbjuds friskvårdsbidrag, företagshälsovård och pensionsavsättningar. Som anställd på Recruitive får du även en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Konsultchefen har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll och säkerställa att du trivs på din arbetsplats.Recruitive är miljö- och kvalitets certifierade enligt ISO9001 samt ISO14001.Vi rekryterar morgondagens kunder och tar din personlighet på allvar! Vi är därför alltid på jakt efter nya medarbetare som vill till ett spännande företag med personalen i första rummet!

Referens

3793

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till