Jobbet Jobba helgextra som C-chaufför i Kalmar i sommar? har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Jobba helgextra som C-chaufför i Kalmar i sommar? publicerad av StudentConsulting

Heltid
Kalmar
0,00kr/ år
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vi söker nu C-chaufförer i Kalmarområdet som vill jobba deltid i sommar, med möjlighet till förlängning i höst, vid sidan av studier. Detta är ett stort känt företag vars namn är bra att ha som referens och som ger god erfarenhet för framtiden.

Information om uppdraget:

Arbetet innebär att leverera matleveranser och arbetet utförs lördag och söndag mellan kl. 07.00-16.30. Du får betalt för 5 h/dag men jobbar bara effektiv tid ca 2,5 h/dag. Ett perfekt helgjobb för dig som vill tjäna extra pengar och ta ett dopp i det blå mellan de korta arbetspassen!

Du kommer att köra stadskörning och det är bara två sträckor du kommer att köra. Det handlar till största del om utleverans av mat men kan även förekomma andra arbetsuppgifter. Du är anställd av StudentConsulting men uthyrd hos vår kund. I sommar är behovet v. 27- v. 33.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är alert, serviceinriktad och inte är rädd för att ta i. Självklart har du C-körkort och digitalt färdskrivarkort även en viss erfarenhet av stadskörning. Om det låter intressant så är du välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43004

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till