Jobbet Jobba extra som vikarie på Malmen Montessori! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Jobba extra som vikarie på Malmen Montessori! publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Borås

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta extra och har ett brinnande intresse för barn? Tillsammans med Malmen Montessori erbjuder vi dig ett givande arbete som vikarie på deras förskola.

Information om uppdraget:

En mycket viktig del i montessoripedagogiken är en inbjudande och tilltalande miljö som väcker barnens nyfikenhet, intresse och lust att lära. Miljön ska bjuda in till aktiviteter av olika slag, där barnen tränar alla sinnen, och som stimulerar till rörelse, koordination och kreativitet.

Vi söker nu vikarier till Malmen Montessori. I din roll som vikarie ska du täcka upp för ordinarie personal på någon av deras förskoleavdelningar vilket innebär att arbetsuppgifterna kan variera och du ska stötta upp verksamheten på olika sätt. Du ska gilla att arbeta med barn och att följa planeringar etc.

Du kommer vara anställd via oss på StudentConsulting och uthyrd som vikarie till Malmen Montessori. Du ska kunna jobba 2-3 pass i veckan. Passen är heldagar måndag-fredag, men arbetstider och avdelning kan variera beroende på vart behovet av stöttning är.

Om du har en förskollärarexamen eller läser till förskollärare är det en fördel, men vi kommer även att se till andra kvalifikationer. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!

För att få arbeta med barn och ungdomar krävs ett utdrag från polisens belastningsregister. Du ansöker om detta på polisens hemsida. Att få ett utdrag tar ca två veckor så det är bra om du ansöker om utdraget i samband med att du skickar in din ansökan. Länken till blanketten: https://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4425-skola_forskola_barnomsorg-belastningsregistret1

Detta söker vi:

Vi söker dig som är en ansvarstagande person med ett stort engagemang för barn och deras utveckling. Krav för tjänsten är att du talar och skriver flytande svenska, samt att du har en annan sysselsättning på minst 50%.

Personliga egenskaper vi efterfrågar är:
-God samarbetsförmåga
-Flexibel och serviceinriktad
-Självgående och ansvarstagande
-Lugn och empatisk

Välkommen med din ansökan!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45777

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till