Jobbet Jobba extra som servicevärd på husutställning nära Arlanda! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Jobba extra som servicevärd på husutställning nära Arlanda! publicerad av Academic Work

Part-Time
Uppsala

Arbetsbeskrivning

Gillar du att ge service och bidra med inspiration till nyblivna husköpare? Är du student och vill få omväxling från studierna? Detta är den perfekta tjänsten för dig som vill arbeta extra ungefär en helg i månaden samt vissa onsdagar och vill jobba nära Arlanda flygplats!


Om tjänsten
Academic Work söker för kunds räkning en person för arbete som servicevärdar/ värdinnor. Vår kund har ett visningshusområde beläget vid Arlanda flygplats där de samlat ett flertal hustillverkare på ett och samma ställe. Vår kunds tanke med området är att göra det enkelt för personer som letar efter inspiration till sitt husbygge och vår kunds vision är att skapa norra Europas bästa och mest kompletta husutställning. Här finns både villor, fritidshus, garage, friggebodar och lekstugor. Då visningsområdet ligger en bit från flygplatsen är det ett krav att du har tillgång till bil.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Arbetsuppgifter
Som servicevärd/ värdinna kommer du att vara ansiktet utåt mot de personer som besöker området. Du kommer att arbeta i den entrélokal som besökarna passerar för att komma in på visningsområdet.

Du kommer till exempel att:

Ansvara för att besökare får ett varmt välkomnande och visa dem tillrätta

Vara behjälplig och svara på frågor från besökare

Ansvara för öppnings- och stängningsrutiner (tända husen, bära ut flaggor m.m.)

Kandidatprofil

Vi söker dig som
Är studerande på eftergymnasial nivå i minst ett år till eller har annan inkomstgrundande huvudsaklig sysselsättning om 50%

Har körkort och tillgång till egen bil, då du annars kommer ha svårt att ta dig till arbetet

Har erfarenhet från arbete med service sedan tidigare

Trivs i en serviceroll och alltid gör det lilla extra

Goda kunskaper i svenska språket då kommunikation kommer ske på svenska

Det är meriterande om du har arbetat som visningsvärd eller liknande tidigare, men inget krav.
Som person har du god social förmåga och en bra känsla för människor. Du har ett servicetänk i allt du gör och har lätt för att ta kontakt med nya människor. Skriv en kärnfull motivering i rutan till varför just du passar för denna tjänst.

Start: Omgående

Uppskattad arbetstid: 1 helg i månaden, lör & sön 10:30-16.00. Eventuellt vissa onsdagar

ÖVRIG INFORMATION

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work.

Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.

Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [ Email address blocked ] under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Referens

15045936-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till