Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Jobba extra på Fitness24Seven vid Hötorget jobb i Stockholm på TNG Group AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Jobba extra på Fitness24Seven vid Hötorget på TNG Group AB

Jobba extra på Fitness24Seven vid Hötorget

TNG Group AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du arbeta extra på Fintess24Sevens gym vid Hötorget? Brinner du för service och sätter kunden i fokus? Sök redan idag!

Fitness24Seven söker nu omgående en Gymvärd/Site Responsible till flagskeppsanläggningen vid Hötorget. Har du ett intresse för träning och hälsa? Trivs du i en roll där fokus handlar om service och relationsskapande? Bra! På Fitness24Seven får du just denna kombinationen. Välkommen med din ansökan redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

I rollen som kommer du att jobba i en miljö där träning och hälsa är i fokus. Fitness24Sevens vision är att erbjuda träningsmöjligheter som är tillgängligt, välkomnande och som alla har råd med.

Som Site Responsible får du ett varierande jobb där service är i fokus. Jobbet innebär mycket kontakt med människor, dels med dina kollegor men mest med gymmets medlemmar. Du kommer hjälpa medlemmarna med olika ärenden, både högt som lågt, där målet är att alla ska känna sig välkomna oavsett om man är van att träna eller om det är första gången personen är på ett gym.

Du kommer inledningsvis få en introduktion för din roll som Site Responsible. I början av anställningen blir du också tilldelad en egen Trainer som hjälper dig med allt från det praktiska men som även finns till hands om du har frågor eller funderingar kring jobbet. Under hela din anställning har du även möjligheten att ta del av Fitness24Seven utbildningsprogram. På Fitness24Seven har vi en god gemenskap och bra sammanhållning bland personalen där många även hittar på saker utanför arbetstid.

Du erbjuds en marknadsmässig lön med möjlighet till bonus samt gratis träningskort till alla Fitness24Sevens gym.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

I rollen som Site Responsible kommer du hjälpa till på din anläggning vid Hötorget. Det innebär bland annat att:

uppmuntra medlemmens träning och skapa återbesök
fånga upp behov och feedback från medlemmar
skapa en säker och trygg träning på anläggningen
utföra funktionskontroll av träningsutrustning
jobba mot uppsatt budget
lägga beställningar och hantera order
registrera nya medlemmar, besvara mejl och liknande administration
För rätt person finns det även möjlighet att hålla enkla träningspass på gymmet med cirka 6-8 medlemmar åt gången. Du kommer då visa enkla basövningar som medlemmarna gör i cirkel i en lättsam och avslappnad atmosfär. Du kommer få en grundlig utbildning av Fitness24Seven och vara med på pass själv innan du håller egna pass.

ROLLEN INNEBÄR I KORTHET

Tjänsten är en behovsanställning  där du även kommer få extrapass under veckan när det behövs vid till exempel sjukdom eller ledigheter.

Detta är en visstidsanställning på 6 mån och tänkt start är omgående. Du kommer att få en introduktion som ger dig en bra grund att bygga vidare på i rollen som Gymvärd/Site Responsible.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö och genomför därför obligatoriskt drogtest vid nyanställning av personal.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som:

har ett intresse för service
tycker träning och hälsa är intressant
jobbar effektivt, organiserat och självständigt
har lätt att anpassa dig efter olika situationer
tycker om att bygga relationer med medlemmar
ser en långsiktighet med jobbet på Fitness24Seven
är minst 18 år gammal
Har du tidigare arbetat med ett serviceinriktat jobb är det meriterande, men inget krav. Vi ser att du behärskar svenska flytande i tal och skrift och har en god förståelse för engelska i tal och skrift.

Vi tar inte emot ansökningar via email. Du söker istället jobbet enkelt via anvisad länk på eller till TNGs hemsida (www.tng.se/lediga-jobb).

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: CA9F65A725C1468C9CC90602E195B0BB