Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Jobba extra med riskanalys och AML, DNB Internship jobb i Stockholm på TNG Group AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Jobba extra med riskanalys och AML, DNB Internship på TNG Group AB

Jobba extra med riskanalys och AML, DNB Internship

TNG Group AB Stockholm, Stockholms län Heltid

Vi söker dig som vill få en närmare inblick i arbetet med icke finansiella risker och arbeta med att förhindra penningtvätt.

Studerar du ekonomi eller finans och vill få en inblick i allt som rör icke finansiella risker och arbetet med AML inom bankvärlden? DNBs Risk- och AML-team, Risk & Quality, söker dig som vill säkra ditt internship för 2022 redan nu!

I teamet får du arbeta med att analysera och göra riskutvärderingar av DNB:s processer, produkter och projekt samt arbeta med incidenthantering. Området Icke Finansiell Risk omfattar operativa risker, Compliance risker, IT risker samt säkerhetsrisker. I rollen kommer du även att få arbeta med frågor som handlar om att förhindra penningtvätt och bekämpa finansiering av terrorism (CFT). Denna roll är perfekt för dig som har en analytisk förmåga och vill använda dina kunskaper inom ekonomi och/eller juridik.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Ett internship på DNB ger dig som studerar en fantastisk möjlighet att få en inblick i en av Nordens största banker samtidigt som du får värdefulla kunskaper inom bank- och finansbranschen. Här kommer du få jobba nära verksamheten med projekt där du får möjligheten att komma med nya idéer och infallsvinklar som kan ha en betydande roll för bankens fortsatta utveckling.

Du kommer bli en del av DNBs interna riksorganisation för icke finansiella risker där du kommer tillhöra Risk- & Quality-teamet – en grupp på 28 erfarna medarbetare med högt i tak. Jobbet ger dig en bredd där du får möjlighet att växa inom riskområdet vilket du kommer få användning av senare i karriären.

Internshipet är betalt med möjlighet till fortsatt extrajobb inom banken under dina framtida studier vilket kommer ge dig ett stort försprång i karriären. Flera som gjort internship på DNB har senare blivit medarbetare och inom området Icke Finansiell Risk och AML finns möjlighet till anställning efter studierna.

Du kommer att få sitta i DNBs fräscha lokaler på Regeringsgatan i centrala Stockholm.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer jobba med många olika delar av arbetet inom Icke finansiell Risk och AML området. Rollen du kommer få har stor betydelse i bankens arbete med att identifiera och mitigera de Icke Finansiella Riskerna samt att förebygga och bekämpa ekonomisk brottslighet och terrorfinansiering. Du kommer bland annat att arbeta med:

  • Riskutvärdering av bankens väsentliga processer, produkter och projekt
  • Incidenthantering
  • Alarmhantering och utredning av misstänkta transaktioner
  • Att delta i gruppens arbete med riskvärderingar av kunder

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Rollen är en del av DNBs internship. Vi söker en student som vill jobba extra under våren 2022 en/två dagar i veckan med eventuell upptrappning över sommaren.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som studerar ekonomi eller juridik och har minst ett år kvar av dina studier. Du kan arbeta på engelska, har god sifferkänsla och kunskaper inom Excel.

Som person har du en analytisk förmåga och gillar att se samband och mönster. Du är modig och vågar ta för dig och fråga när du inte förstår.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: C5F38B75A0E4485C9E4899CC71E2F2EE