Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Jobba extra i reception vid behov jobb i Norrköping på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Jobba extra i reception vid behov på Uniflex

Jobba extra i reception vid behov

Uniflex Norrköping, Östergötlands län Deltid
Jobbeskrivning
Vi söker nu ett antal drivna studenter som ser att de har tid och möjlighet att hoppa in vid behov och hjälpa till i Receptionen hos en av våra kunder i Norrköping.

Personliga egenskaper
Vi tror att du är en utåtriktad person som tycker om att ha ordning och reda runt omkring dig. Du har lätt att möte nya människor och kan på ett representativt sätt arbeta front desk på några av Norrköpings största företag. Då du förväntas kunna hoppa in med kort varsel bör du ha ett ganska flexibelt schema. För att söka denna tjänst bör du studera eller ha en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% samt ha fyllt 18 år.


Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi •Kollektivavtal •Tjänstepension •Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner •Försäkringar •Marknadsmässig lön •Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 56071