Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Javautvecklare till Sylog, Göteborg jobb i Göteborg på Intenso Teknikrekrytering

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Javautvecklare till Sylog, Göteborg på Intenso Teknikrekrytering

Javautvecklare till Sylog, Göteborg

Intenso Teknikrekrytering Göteborg, Västra Götalands län Heltid
Javautvecklare / Fullstack Developer
Göteborg

Vill du arbeta med de senaste teknikerna, ramverken och miljöerna hos våra kunder i innovationens framkant? Är det viktigt för dig att ha kontroll över din arbetstid och fritid? Vill du bestämma över din egen lön? Då ska du fortsätta läsa.

Vi utmärker oss i branschen med vår unika företagsmodell. Hos oss blir du en del av ett härligt team där du får ta del av samma fördelar som du skulle ha fått genom eget företagande, men du slipper nackdelarna. Du kommer få vara med i beslutsfattandet och har friheten att själv styra över dina uppdrag, timmar och lön. Detta passar perfekt för dig som någon gång har tänkt tanken att starta eget, men valt att avstå för att inte förlora fördelarna med att vara anställd.

Nu får du chansen att bli en del av ett team av professionella utvecklare som älskar att dela med sig av sina kunskaper! Vi älskar teknik och lägger stort engagemang i att hålla oss uppdaterade kring teknologier och arbetssätt. Vi drivs av att få jobba med utveckling, tillsammans med spännande kunder i många olika branscher.

Som senior utvecklare hos oss är det du som väljer ditt uppdrag!

Kvalifikationer
Vi letar efter erfarna utvecklare med ca fem års erfarenhet inom Javastacken. Du bör ha kunskap och erfarenhet av några av följande verktyg och tekniker:

  • Java 8 EE
  • Molnplattformar & integration (AWS, Azure etc.)
  • Kubernetes
  • Spring & Springboot
  • Docker
  • Microservices
  • CI/CD & DevOps
  • Angular / React / Node.js

'Jag är en göteborgstjej med ett brinnande intresse för teknik och ständiga förbättringar. Jag tog min ingenjörsexamen på Chalmers 2000 och har sedan dess fått möjligheten att arbeta med mitt intresse.

Jag valde att börja på Sylog för att man står för värden jag identifierar mig med; passion, kunskap och frihet. Passion upplever jag när jag får ägna mig åt det som jag har intresse för. Med min kunskap, i mina uppdrag på Sylog, kan jag leverera mer värde för våra kunder. Sylog erbjuder en frihet som passar mig genom att jag själv bestämmer min lön och mina uppdrag.

- Ann Andersson

Din profil
För att lyckas och trivas i tjänsten är det viktigt att du trivs att jobba i team och samarbeta med andra. Det är också viktigt att du vill lära dig nya tekniker och vill dela med dig av din kunskap till dina kollegor.

Vi erbjuder
Vi vill tillsammans med dig hitta svaret på varför du gör det du gör, vad du verkligen brinner för. Vi på Sylog är nämligen övertygade om att med passion som drivkraft, uppbackad med den erfarenhet och kunskap du bär med dig, så är det mesta möjligt! Hos oss har du maximal frihet att påverka och styra över din situation. Från uppdrag och arbetstid till kompetensutveckling. Din konsultchef, våra säljare och dina kollegor finns som stöd i din vardag men som konsult har du frihet att utforma din anställning så som det passar dig.

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Nicole Diener på Intenso Teknikrekrytering, [ Link removed ] .

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Se videon om Sylog på [ Link removed ]  

Om företaget
Företagsbeskrivning Sylog är ett familjärt bolag med erfarna specialister inom en stor bredd av områden, där du utan tvekan kommer kunna hitta fler som delar just din passion. Våra över 500 konsulter finns ute hos Sveriges ledande företag inom en mängd olika branscher.

Läs mer på [ Link removed ]

J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: c70f544f777f44efa78a1ee12baca1