Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Javautvecklare till ICA e-handel i Stockholm jobb i Stockholm på Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Javautvecklare till ICA e-handel i Stockholm på Ada Digital

Javautvecklare till ICA e-handel i Stockholm

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du som systemutvecklare jobba med Sveriges största e-handel inom livsmedel?

På ICA i Stockholm blir du som Java-utvecklare en viktig del i vår transformation till ny e-handelsplattform!

Här välkomnas du in i ett självbestämmande team där du får arbeta med en omtyckt produkt som används över hela Sverige. Som en stor aktör har vi ett stort ansvar och gör samhällsnytta genom att få människor att må bättre och att satsa på miljösmarta val. Vi ser möjligheter med digital innovation och som Java-utvecklare hos oss påverkar du ICAs digitala framtid. Vill du bygga nytt i AWS i ett team med ett etablerat DevOps mindset? Vi ser fram emot att höras!

VI ERBJUDER DIG

  • Möjligheten att arbeta på ett välkänt bolag med en produkt som har 500 tusen unika besökare i veckan
  • Bli en del av en organisation med en familjär och hjälpsam kultur med tydliga utvecklingsmöjligheter som hela tiden delar med sig av sina med- och motgångar och lär sig av varandra.
  • En datadriven och användarcentrerad organisation som sätter ditt välmående, intresse och drivkraft i första hand.
  • Ett team som fokuserar på digitalisering där du erbjuds möjligheten att vara involverad i beslutsfattandet och kan påverka på riktigt.

DET HÄR GÖR DU HOS OSS

Som Java-utvecklare för ICAs e-handel är du en del av vår "handla mat på nätet" - satsning! Vi vill kunna fortsätta vara den mest älskade butiken på nätet och optimera vår e-handel. Du kommer att vara en del i vår resa med att ständigt förbättra plattformen både för ICAs användare när de handlar digitalt och den enskilda ICA-handlaren. Här får du vara med under en intressant tid där vi just nu byter e-handelsplattform. Mer specifikt kommer du att:

  • Vidareutveckla och underhålla vår nuvarande plattforms backend i Java
  • Nyutveckla lösningar och se till att vi landar den nya plattformen i AWS
  • Arbeta agilt i ett inspirerande team med kunniga kollegor där ni har utrymme att ta egna beslut kring arkitektur och arbetssätt

DITT TEAM OCH ARBETSPLATS

Du kommer tillhöra området Ecom som omfattar ca 50 personer uppdelade på sex tvärfunktionella och självbestämmande team. Du blir en del av en flexibel organisation med högt i tak. Din erfarenhet, personlighet och ditt intresse kommer avgöra vilket team du placeras i. Utöver de andra Utvecklarna i ditt team kommer du arbeta nära bland annat Produktägare och Testare.

På ICA vill vi ligga i teknisk framkant! Därmed ges vi utrymme två dagar i månaden för att kunna lära oss nya tekniker, verktyg och framföra nya spännande idéer.
ICA Sveriges moderna kontor ligger i Solna, Stockholm, nära Mall of Scandinavia. Vi har en fin matsal, gym och motionsstationer. Vi ser framför oss en hybrid med både möjlighet att fortsätta jobba hemifrån men även träffas på kontoret.

MER OM DIG

Vi söker dig som vill vara med och utveckla framtidens e-handelslösningar. För att trivas i rollen ser vi att du tar ansvar från idé till leverans och uppföljning. Då vi arbetar agilt och nära varandra i teamen uppskattar du att samarbeta och har en positiv inställning. Du delar gärna med dig av erfarenheter till dina kollegor och lyssnar gärna in på det dina kollegor delar med dig.

Du har ett stort tekniskt intresse och har erfarenhet av backendutveckling i Java samt erfarenhet av databaser. Har du erfarenhet av andra programmeringsspråk är detta meriterande. Det är även positivt om du har erfarenhet av CI/CD, utvecklat lösningar i AWS och arbetat enligt DevOps.

SÅ HÄR FÅR VI KONTAKT

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 6BAE1FB5D87B4535B4090E85F68B89AB