Jobbet Javautvecklare till Göteborgs Universitet har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Javautvecklare till Göteborgs Universitet publicerad av Göteborgs Universitet

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

IT-enheten vid Göteborgs universitet är under uppbyggnad och står inför många spännande utmaningar. Vi har stort fokus på att verka nära kärnverksamheten och vara den naturliga parten för verksamhetsutveckling där IT är en viktig möjliggörare. Vår vision är att vi ska vara en självklar drivkraft för digitaliseringen av universitetet genom pålitliga leveranser som präglas av kompetens, nyfikenhet och samarbete. 


ansvarsområde.

Som Javautvecklare på Göteborgs Universitet kommer du ingå i IT-enhetens utvecklingsteam. Du arbetar i team med 3-6 teammedlemmar enligt SCRUM metodiken. 

Två stora projekt som pågår just nu där du kommer vara högst delaktig är SCAPIS och POP. SCAPIS är ett samarbete mellan 6 universitetssjukhus där man samlar in data från 30 000 patienter med hjärt- och lungsjukdomar (http://scapis.se/). POP blir universitetets nya mastersystem för personinformation vilket medför integrationer till och från lärosätets system. 

Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället där du med dina insatser bidrar till Göteborgs universitets vision "Ett universitet för en bättre framtid", samtidigt som du får ett spännande arbetsinnehåll.


kvalifikationer.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av produktutveckling i javamiljö. Vi ser gärna att du har erfarenhet över hela stacken, allt ifrån backend till frontend.

Erfarenhet och kompetens:
  • Akademisk utbildning inom IT-området eller erfarenhet som vi bedömer som likvärdig
  • Programmeringserfarenhet inom Java EE/Java SE version 7 eller senare
  • Kunskap om Spring/Spring Boot, REST API:er och GIT
  • God förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
Meriterande erfarenhet: 
  • Fullstack-kompetens 
  • Erfarenhet av SCRUM
  • Erfarenhet av Atlassians portfölj och verktyg såsom Jira och Confluence
  • Kunskap om Java Message Sharing/JMS
  • Erfarenhet av någon av följande tekniker; Docker, Jenkins, Apache Camel, Openshift, ReactJS/AngularJS (eller likvärdigt javascript-ramverk)
Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och värdesätter egenskaper som nyfikenhet, flexibilitet och samarbetsförmåga. Vi tror att du trivs med eget ansvar, har kundfokus och tar initiativ till att utveckla den verksamhet du arbetar i. Vi tror också att du har förmåga att arbeta självständigt med problemlösning samtidigt som du har en stark teamkänsla och förmåga till helhetssyn. Att du är drivande med en förmåga att hitta och förmedla tekniska lösningar till verksamheten ser vi som en självklarhet. Har du också ett intresse för universitetsvärlden så kommer du att trivas hos oss. 

Vi på IT-enheten präglas av prestigelöshet, en platt organisation där dina initiativ och insatser både syns och gör skillnad. Vi är en modern arbetsplats kännetecknad av stor frihet under stort ansvar. Är du rätt person så kan vi erbjuda dig goda möjligheter till personlig utveckling. Vi erbjuder också en bra balans mellan arbetsliv och privatliv och värnar om våra medarbetares hälsa.ansökan.

I denna rekrytering samarbetar Göteborgs Universitet med Randstad Technologies. Frågor rörande tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Josefine Westlander på 0725-491980 eller josefine.westlander@randstad.se.

Referens

201273121

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till