Jobbet Javautvecklare till direktrekrytering! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Javautvecklare till direktrekrytering! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm
0,00kr/ år
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Brinner du för programmering och är duktig inom Java? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vill du hjälpa till med att lösa de utmaningar vi ställs inför i byggandet av våra samhällskritiska och komplexa system? Digpro fortsätter att växa och söker nu fler duktiga javautvecklare.

Digpro utvecklar innovativa och smarta IT-lösningar för nätbolag och offentlig förvaltning. Vi är marknadsledande i Skandinavien med drygt 100 anställda på tre kontor, där alla arbetar på ett unikt sätt för att göra geografiska data och kartsystem mer flexibla och effektiva. Vi vill, genom innovativ geografisk informationsteknik, skapa värde för våra kunder. Det handlar om att förvandla rådata till verklig nytta för miljontals människor.

Som en i vårt utvecklingsteam kommer du att:
•ställas inför roliga och utmanande programmeringsuppgifter
•utveckla i en välstrukturerad miljö med automatiska byggen och tester
•jobba både brett och smalt med alla delar av systemen; frontend, backend, datalagring
•utvecklas tillsammans med erfarna och kunniga kollegor

Detta söker vi:

Digpro söker dig som är javautvecklare och har en god teoretisk grund i dina programmeringskunskaper. Du har en treårig högskoleutbildning, gärna civilingenjörsutbildning i datavetenskap eller likande. Du är intresserad av att förstå tillämpningen av det du producerar och tycker om att arbeta tillsammans med kollegor för att nå våra krav på hållbar kod och god design. Du tycker om att jobba i skärningen mellan produktutveckling och kundfinansierade projekt.

Digpro erbjuder dig goda utvecklingsmöjligheter i ett växande och lönsamt företag. Du får möjlighet att utvecklas som programmerare, men kan också växa in i andra roller så som projektledning, produktutveckling och kundansvar. Du kommer att få arbeta med engagerade och duktiga kollegor i en prestigelös organisation som kännetecknas av en trevlig och god arbetsmiljö. De erbjuder även flexibla arbetstider, årlig konferensresa och andra förmåner.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

42504

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (It - Stockholm).
Du kan avregistrera dig när som helst.