Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Javautvecklare sökes till växande konsultföretag! jobb i Växjö på Framtiden

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Javautvecklare sökes till växande konsultföretag! på Framtiden

Javautvecklare sökes till växande konsultföretag!

Framtiden Växjö, Kronobergs län Heltid
Har du ett brinnande intresse för programmering? Vill du arbeta på ett befintligt kontor i Växjö med ett stabilt och tryggt företag i ryggen? Då har vi tjänsten för dig!

DINA ARBETSUPPGIFTER

Som Javautvecklare kommer du få vara del av ett framgångsrikt företag som befinner sig i tillväxtfas. Arbetsuppgifterna kommer huvudsakligen bestå av att få arbeta med olika typer av utvecklingsprojekt som konsult, framförallt inom den privata sektorn.
Du kommer att arbeta projektbaserat och majoriteten av din tid kommer att läggas på arbete ute hos dina kunder. Exempel på projekt kan vara att hjälpa kunder med utveckling och integration av digitala lösningar som t.ex. utveckling av applikationer, IoT, molntjänster etc.

OM FÖRETAGET

Konsultföretaget är riktigt bra på att utveckla lösningar med mjukvara och att utveckla människor i verksamheter. Detta har de gjort sedan start och är idag ett av de ledande företagen i Skandinavien på Lean & Agile.
Deras huvudsakliga marknad finns i Skandinavien och då i huvudsak i Sverige. Utvecklingsprojekt där deras konsulter arbetar åt företagets kunder sker oftast på lokal nivå och detta utgör cirka 90% av verksamheten. De andra 10% ägnas åt coachning verksamhet på nationell nivå där konsultföretaget hjälper företag med mjukvaruutveckling i form av utbildningar och coachning för att utveckla deras verksamhet och medarbetare.
Konsultföretaget värnar om sina anställda och på hela företaget råder en familjär känsla där alla hjälper alla och man tar del av varandras kompetenser. Kollegorna besitter en hög kompetens och ambitionsnivå och då alla finns för varandra och delar med sig av sina kunskaper ges alltid möjligheter för utveckling i sin egen professionella roll. Företaget erbjuder alla sina anställda trygga villkor med bland annat sjuk- och pensionsförsäkring. Som anställd har du också rätt till ett generöst friskvårdsbidrag.

DIN PROFIL

Som person ser vi att du är genuint intresserad av programmering och brinner för ditt arbete. Du drivs av att utvecklas och . Du tycker om att arbeta i team och kan anpassa dig efter olika situationer.

Skallkrav:
  • Minst 1 års arbetslivserfarenhet inom programmering
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
  • Erfarenhet av Java-programmering

Meriterande:
  • B-körkort
  • Kunskaper inom C#, C++ alternativt .Net

OM OSS

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas av kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.
Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering, vi vill göra skillnad i människors liv. Skillnad gör vi genom att hjälpa människor att hitta rätt jobb och rätt kollega. Vi är specialister på att rekrytera rätt talanger till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo.
För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

VILLKOR

Startdatum: Enligt överenskommelse
Placeringsort: Växjö
Omfattning: Heltid

.
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 35955000038923424