Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Javautvecklare jobb i Stockholm på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Javautvecklare på Randstad AB

Javautvecklare

Randstad AB Stockholm, Stockholms län Deltid


arbetsbeskrivning.

Vill du utvecklas och vara en del av ett team och ett uppdrag där du kommer att utveckla dina färdigheter i systemutveckling? Eller kanske letar du bara efter något nytt mer utmanande? Oavsett anledning vill vi gärna höra från dig!


ansvarsområde.

Vi söker just nu Javautvecklare till vårt härliga team i Stockholm! 

Hos oss får du möjlighet till konsultuppdrag hos en mängd olika företag. Vi samarbetar med en mängd stora företag, allt från startups till de större välkända bolagen. Vi utgår ifrån dina tidigare erfarenheter, tekniska kunskaper och vad du vill arbeta med för typ av utveckling, för att hitta det rätta uppdraget för just dig. Hör av dig, så tar vi gärna ett möte där vi kan prata vidare om vad just du vill göra, så ser vi till att matcha det!


kvalifikationer.

Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet av Javautveckling och dess välbekanta ramverk (t.ex spring/springboot). Kanske har du erfarenhet av CI/CD (Docker/Kubernetes), molnlösningar (AWS,GCP, Azure) eller frontendutveckling (JS/React).

Du är en engagerad lagspelare som tycker om en miljö där du aktivt presenterar och argumenterar för din lösning på ett ödmjukt sätt samt alltid syftar till att hitta den bästa vägen framåt i ditt lag. Du är strukturerad och har förmågan att arbeta med mer än ett projekt vid behov. Rätt kandidat bör vara bekant med och intresserad av att arbeta i en agil miljö och ha grundläggande förståelse för agila principer. Vi tror att du är en person som älskar kodning och är villig att ta sig an både nya projekt och lärdomar, är nyfiken, öppensinnad och som alltid försöker växa. Vi tror även att du behärskar svenska eller engelska, muntligt och skriftligt.

Förutom allt detta kan vi erbjuda dig trygghet i din anställning eftersom vi har kollektivavtal och uppdrag hos kunder som jobbar med den senaste tekniken. Men framför allt får du konsultchefer som verkligen finns där för dig på din resa!

För oss är det viktigt att all kompetens på marknaden syns och hörs. Vi välkomnar alla sökande och strävar efter mångfald inom alla sektorer.


ansökan.

Vänligen ansök så snart som möjligt för urval, intervjuer och presentation kommer genomföras löpande. Tjänsten kan komma att vara stängd före sista ansökningsdatum, så ansök gärna så snart som möjligt.
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201358904