Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Javautvecklare jobb i Göteborg på

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Javautvecklare på

Javautvecklare

Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Software Skills är ett rekryteringsföretag specialiserat inom software och IT. Vi matchar utvecklare, testare och andra IT-experter med nyskapande företag i Göteborg. Med vår IT-bakgrund och gedigna nätverk av små och stora företag, produkt- och konsultbolag, har vi de bästa förutsättningarna att hitta det perfekta jobbet för dig!Är du en duktig Javautvecklare och vill leverera lösningar som bidrar till ett bättre samarbetsklimat och öppnare samhälle? Redpill Linpros konsultverksamhet inom Java Solution växer och vi hjälper dem just nu att hitta medarbetare i Göteborg som brinner för öppen källkod och öppna standarder och leveransmodeller.

Bolaget är ledande i Norden med att leverera Open Source-lösningar och har en stark profil inom området. Här jobbar en hel del programmeringsentusiaster som gillar att dela kunskap i en öppen miljö och hjälpa kunder komma till rätta med allt från API & Integration och automation till DevOps och digitala arbetsplatser.

Om dig:

 • Du är en ambitiös, engagerad utvecklare med erfarenhet av Java/Java EE. Du har en bakgrund där du helst har arbetet med både SOAP- och REST- baserade webbtjänster, data transformations och Java-baserad MoMs. Du vill nu arbeta med den allra senaste tekniken inom Java, med möjligheten att syssla med integrationer om detta är av intresse. 
 • Du tycker om att interagera med kunder och användare för att diskutera hur man bäst löser problem och utmaningar med innovativa tekniska lösningar.
 • Du är noggrann på detaljnivå i både kodning och dokumentation samt förmår och vill arbeta i geografiskt spridda team. Detta medför att du är självständig och tar ansvar för att hålla deadlines och leverera högsta kvalitet.

Kvalifikationer:

 • Minst 5 års erfarenhet av Java SE eller Java EE
 • Praktisk erfarenhet av teamarbete (Scrumerfarenhet är ett plus)
 • Mycket goda kunskaper i teknisk dokumentation samt muntlig kommunikation på både engelska och svenska

Varför jobba på Redpill Linpro?

 • Många har ett Open Source-driv och vill gärna jobba tillsammans med andra Open Source-entusiaster. 
 • De utvecklar roliga produkter och jobbar mycket med kunder inom vården, detaljhandeln, banksektorn och kommunikation. De har även många kommuner och landsting som kunder, vilket betyder att man oftast utvecklar applikationer som har samhällsnytta.
 • De växer mycket, vilket bidrar till utveckling och stora karriärmöjligheter i framtiden.
 • De erbjuder generösa utbildningspaket, resor, workshops, bowling och andra aktiviteter tillsammans.
 • De har trevliga chefer som för en bra personalpolitik. De ser sina konsulter som sin första prioritet.
 • Roligt att jobba i ett nordiskt bolag.
 • De har en modern och relevant teknikstack och arbetar med diverse projekt som innehåller Java, Spring, Springboot, Kotlin, Ballerina, Angular, React, Microservices, Maven, AWS, Docker, Kubernetes, Puppet, Linux etc. 

Ansökan

Några frågor om tjänsten? Kontakta då ansvarig rekryterare Rickard på [ Email address blocked ] . Klicka på knappen Apply för att skicka in din ansökan. Intervjuer hålls löpande, vilket betyder att rollen kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatum.

GDPR: När du ansöker tillåter du oss att spara din information i strikt rekryteringssyfte. Läs vår Privacy Policy

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 600816211e68213550b7345a