Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Javautvecklare inom betallösningar till Handelsbanken i Stockholm jobb i Stockholm på Handelsbanken

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Javautvecklare inom betallösningar till Handelsbanken i Stockholm på Handelsbanken

Javautvecklare inom betallösningar till Handelsbanken i Stockholm

Handelsbanken Stockholm, Stockholms län Heltid


arbetsbeskrivning.

Handelsbanken fortsätter sin satsning på digitalisering och förstärker nu med ytterligare en backend Javautvecklare. 

Handelsbanken har idag fem team med ca 7-8 personer i varje team som arbetar med betallösningar. Teamen består av utvecklare, testare, business analysts och kravställare. Som kollega i ett tvärfunktionellt team får du ta del av omväxlande och spännande arbetsuppgifter på en arbetsplats som präglas av samarbete, långsiktighet och kvalitet.

Du kommer arbeta på kontoret i Stockholm, det vill säga de dagar du är på kontoret. Du kommer ha några kollegor i Stockholm och några kollegor samt din närmsta chef i Malmö.


ansvarsområde.

Handelsbankens idé om att bedriva en bank bygger i grunden på tilltro och respekt för den enskilda individen, det innebär också att du som medarbetare hos oss får ett stort eget ansvar och möjlighet att förändra och påverka!

Handelsbanken som helhet, och IT i synnerhet, är inne i en stor och spännande digitaliseringsresa som innebär modernisering av teknik, arkitektur och arbetssätt.

I din roll som Javautvecklare kommer du att ingå i ett team där du får arbeta nära produktägare, testare och projektledare i en agil miljö. I rollen förväntas du ha många kontaktytor inom organisationen och du bör därför vara kommunikativ men också ha god förmåga att sätta dig in i hur verksamheten fungerar. Vi söker dig som älskar att lösa tekniskt kluriga problem och kan sätta det i ett större sammanhang därför ser vi gärna att du är analytisk och känner stort engagemang för ditt arbete. Vi tror även att du är noggrann och kvalitetsmedveten med bra känsla för vilken arbetsinsats som krävs. För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du är självgående, har helhetssyn och vill vara en del av ett framgångsrikt och stabilt bolag.


kvalifikationer.

För att lyckas i rollen som Javautvecklare söker vi dig som är lyhörd, framåt och har lätt för att sätta dig in i nya uppgifter. Du ska ha minst tre års erfarenhet som Javautvecklare. 

Då du kommer ha många beröringspunkter inom bolaget är det viktigt att du är kommunikativ och har ett intresse av verksamheten. Du har flera års erfarenhet som utvecklare och relevant eftergymnasial utbildning. Du har gedigen erfarenhet av backendutveckling i JavaEE.

Exempel på tekniker som du kommer att få arbeta med är Git, JPA, Maven, Bitbucket, Spring/Tomcat, Rest, SOAP och JMS. Det är en fördel och meriterande om du har erfarenhet av automatiserade tester, Teamcity och/eller Jenkins. Du kommunicerar obehindrat på såväl svenska som engelska. Handelsbanken är en stabil arbetsgivare med generöst förmånspaket och det finns stora möjligheter att gör karriär inom organisationen.


ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Handelsbanken har valt att samarbeta med Randstad Technologies i den här rekryteringen. För frågor får du gärna kontakta rekryteringskonsult Elin Bjursten på [ Email address blocked ] eller ring 0738-56 74 56.

Ansök via vår hemsida: www.randstad.se/technologies

Under några veckor i sommar är vi lediga och är tillbaka den 11 augusti, vilket innebär om du söker när vi har semester så hör vi av oss när vi är tillbaka igen. 
 

Rekommenderade jobb

Javautvecklare inom betallösningar till Handelsbanken i Stockholm
Handelsbanken Stockholm Heltid
Seniora Javautvecklare, mobiltjänsterna, Handelsbanken i Malmö
Handelsbanken Malmö Heltidsanställd
Javautvecklare inom affärstjänster till Handelsbanken i Malmö
Handelsbanken Malmö Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201349815