Jobbet javautvecklare i göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

javautvecklare i göteborg publicerad av Randstad AB

Deltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Randstad Technologies letar nu efter en javautvecklare till en av våra kunder. Det här är en perfekt roll för dig som är i början av din karriär och vill jobba brett med utveckling. Du kommer att jobba med tillsammans med duktiga kollegor och tillsammans skapa en bra upplevelse för era kunder.

Du kommer att arbeta både med nyutveckling, vidareutveckling, support, test och buggfixning; vilket är att bra sätt att snabbt komma in i arbetet.

Den här rollen passar bra för dig som har en kommunikativ ådra och trivs med att prata direkt med användare för direkt återkoppling.

Randstad Technologies är specialister inom IT. Som konsult hos oss får du konkurrenskraftig lön, förmåner och kollektivavtalade villkor. Din konsultchef, som alltid finns nära till hands, ser till att du får varierande och utvecklande uppdrag på olika företag, inom olika branscher. Hos Randstad Technologies står din personliga utveckling i fokus, och du erbjuds ett stort nätverk och många sociala aktiviteter. ansvarsområde.

I denna roll kommer du, tillsammans med ditt team, ansvara för utveckling och vidareutveckling. Du kommer även att ansvara för att hjälpa de användare du har kontakt med så att deras upplevelse av systemet är bästa möjliga.


arbetstider.

Heltid, dagtid.


kvalifikationer.

Du behöver ha en relevant teknisk utbildning på universitet eller högskolenivå.

Du behöver känna dig trygg i javaprogrammering, och ha kunskaper i verktyg som Eclipse, Netbean, JUnit m.fl.

Detta kan vara ditt första jobb inom utveckling men då behöver du ha någon tidigare erfarenhet av service eller support.

 Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och då främst:

-Du behöver ha ett stort intresse för teknik, och vara nyfiken på att lära dig nya system för att snabbt komma in i arbetet.

-Rollen är kommunikativ och du behöver vara tydlig och pedagogisk, samt kunna uttrycka dig väl på både svenska och engelska i tal och skrift.

-Då man arbetar tätt i teamet så är en god samarbetsförmåga A och O, man behöver vara intresserad av att lära sig av andra, och dela med sig av sin egen kunskap.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


erfarenhet.

Något års erfarenhet av javautveckling är önskvärt.


ansökan.

2020-09-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: malin.holst@randstad.se

Referens

201304394

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till