Jobbet JavaScript-utvecklare i Episerver, SEB Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

JavaScript-utvecklare i Episerver, SEB Stockholm publicerad av TNG

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Det här är för dig som är utvecklare inom Episerver med tyngd inom JavaScript. Här kommer du skapa bättre digitala kundupplevelser

Trivs du i en miljö som präglas av innovation och engagemang, där du även får skapa ett verkligt kundvärde? Bra! Den här möjligheten är för dig som utvecklare inom Episerver som vill bidra både till affären och människors vardag. Här får du som frontend-utvecklare inom JavaScript, Angular och Episerver möjlighet att jobba med SEBs digitala förflyttning i en modern miljö – både vad gäller teknik, arbetssätt och arbetsplats.

OM JOBBET

I rollen som utvecklare kommer du jobba med utveckling av SEBs digitala kanaler som seb.se och våra intranät.
Du kommer bland annat:

  • Vidareutveckla seb.se och våra intranät med JavaScript, .Net och Episerver i C#
  • Primärt utveckla våra frontend-kanaler med HTML, JavaScript, Angular och CSS
  • Jobba nära affären och andra team inom SEBs större utvecklingsorganisation
  • Då banken är i transformation kommer du också få vara med vid olika workshops och communitys för kompetensväxling.

Du blir en del av ett tight agilt team av utvecklare, scrum master och produktägare i ett nära samarbete med affären. Tillsammans utvecklar ni våra produkter i ett samarbete som präglas av delat engagemang, affärsfokus och tydlig strävan mot förbättringar. Du sitter i det prisbelönta nya kontoret i Arenastaden, Solna.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i den här rollen behöver du vara nyfiken, uppskatta ständig kunskapsväxling och trygg i att ta egna initiativ. Du behöver trivas med att jobba i ett team tillsammans med andra och uppskatta att dela med dig av din kunskap. Då vårt område är i förändring värdesätter vi ditt driv och förväntar oss att du har en positiv inställning till kontinuerliga förbättringar.

Du har erfarenhet av utveckling med Episerver, C#, HTML, JavaScript, CSS och Angular. Det är positivt om du har erfarenhet av deploy och release med TFS eller Git. Du kan komma direkt från en utbildning inom relevant område eller ha erfarenhet inom området. Det absolut viktigast är ditt engagemang och driv för utveckling. Språkkunskaper i svenska och engelska i både tal som skrift är ett krav.

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Referens

FAE5FB099BD04EC59775A3DCB9A36B5A

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till