Jobbet Javaprogrammerare sökes till växande företag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Javaprogrammerare sökes till växande företag! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning


Har du ett brinnande intresse för Data och IT? Kan hantera Linux? Vill jobba i ett företag med stora ambitioner? Då har vi rätt tjänst för dig

Dina arbetsuppgifter
I början kommer du få gå med de seniora kollegorna för att lära dig om deras plattform och hur företaget arbetar. Det finns chans att få göra väldigt mycket eftersom det är ett sammansvetsat härligt gäng där alla har ett stort teknikintresse och är bra på olika delar. Dina uppgifter vid start kommer vara:

•Buggfixa i Python/Java
•SQL
•Konfigurera Databaser
•Linux administration diverse nätverksuppgifter


Om företaget
Genom att koppla samman fastighetsdrift med IoT svarar Raybased’s unika trådlösa teknik på ett jättelikt marknadsbehov, där man länge efterlyst effektivisering samt möjlighet till integrering av olika system i en öppen plattform. Raybased utvecklar denna plattform för övervakning, mätning, styrning och optimering av fastigheter där de kan sänka utsläppen med upp till 30%. Deras kunder är både ägare och förvaltare av kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter som vid nybyggnation och ombyggnation av befintliga byggnader kan installera denna lösning. Kunderna finns globalt där energikostnader är höga och fokus finns på energieffektivisering.

Din profil
Eftersom företaget är i en expansionsfas finns det möjligheter att göra båda det ena och det andra. Så är du driven problemlösare passar du perfekt för denna roll. Det finns mycket potential för att ta plats och visa framfötterna i detta företag som satsar på framtiden.

Skallkrav:
• IT-utbildning eller ett enormt intresse för IT.
• Svenska i tal och skrift.
• Engelska

Starkt meriterande:
•Python
•SQL

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.Villkor
Startdatum: Omgående
Placeringsort: Göteborg
Arbetstider: 08:00-17:00, möjlighet till flex
Omfattning: Heltid,

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa chansen!


Referens

19316

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till