Jobbet Java backendutvecklare sökes till internationellt företag i Malmö! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Java backendutvecklare sökes till internationellt företag i Malmö! publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Är du en vass programmerare med kompetens inom Java? Brinner du för kodning och vidareutveckling? Har du ett intresse för att arbeta med den senaste webbteknologin? Då kan det vara dig vi söker!

Information om uppdraget:

Vår kund, ett internationellt kunskapsföretag, söker nu dig som brinner för kod och utveckling. Som backendutvecklare hos vår kund kommer du att jobba tillsammans med ett utvecklarteam på 10 nyfikna kollegor där ni tillsammans utvecklar en ledande tjänst för företagets globala marknad.

I din roll kommer du huvudsakligen att vidareutveckla och underhålla företagets befintliga plattform och infrastruktur. Vi ser därför att du gärna är bekväm med utveckling inom Java med hjälp av AWS Cloud. Applikationerna hos vår kund körs främst i Docker. Detta kräver att du antingen har hunnit samla på dig ett par års erfarenhet eller att du har ett genuint intresse och driv för Javautveckling.

Du ges stor möjlighet att påverka din arbetssituation, till exempel när det gäller utvecklingsplattform och verktygsval, och du får stort ansvar när det gäller de lösningar du arbetar med och den kod du utvecklar. Du har en erfaren grupp bakom dig, redo att ge dig stöd. Företaget har ingen fast gräns mellan backend och frontend, utan alla jobbar i samma team med möjlighet till rörelse mellan grupperna.

Tjänsten är en heltidstjänst med start efter överenskommelse. Rekryteringsprocessen sker via StudentConsulting och du kommer bli anställd direkt av vår kund.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en relevant eftergymnasial högskole- eller universitetsutbildning, är en vass programmerare och har ett brinnande intresse för att koda. För att vara aktuell för denna tjänst har du minst ett par års erfarenhet inom utveckling, men det kan tillgodoräknas med en vass kompetens och genuint driv. Du ska även vara flytande i svenska i såväl tal som skrift. Du trivs med att arbeta i team, är social och har kommer gärna med förslag på nya funktioner, applikationer och arbetssätt.

Din kompetens ligger i några av följande ramverk & språk:
- Java
- Spring/Spring Boot
- Amazon/AWS

Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

51888

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till