Jobbet Java-utvecklare till kund i Sundsvall har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Java-utvecklare till kund i Sundsvall publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Sundsvall

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta som Java-utvecklare hos en av Nordens största leverantör av IT-tjänster? StudentConsulting söker nu för kunds räkning både dig som är junior- och senior utvecklare. Här satsas det - Var med på resan!

Information om uppdraget:

Vår kund är en av Nordens ledande leverantörer av It-tjänster och arbetar med att omsätta möjligheterna i den datadrivna världen till värde för människor, företag och samhället i stort. De har idag en framträdande roll i det digitala ekosystemet och använder sin mjukvara och sina tjänster för att skapa verktyg och lösningar som förenklar vardagen för miljontals människor. De hjälper kunder att förnya sin affär genom att fånga möjligheterna med modernisering, digitalisering och innovation och som skapar nya möjligheter baserat på öppenhet, innovationssamarbeten och ekosystem.

Då vi söker både juniora och seniora medarbetare varierar arbetsuppgifterna därefter. Kortfattat kommer du oavsett att arbeta i korsfunktionella team där laget går före jaget. Du kommer att arbeta både inhouse och på plats hos kund där du som junior profil gör mer tid tillsammans med kollegor på kontoret initialt.

I detta samarbete kan det både bli aktuellt med att du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd i en 6-månaders period innan du blir övertagen och anställd av vår kund. För dig som är mer senior finns möjligheten att bli direktrekryterad från start. Detta är en dialog vi tillsammans tar med kund under processens gång.

Arbetstider kontorstid, vardagar. Placeringsort Sundsvall. Tillträde enl. överenskommelse.

Detta söker vi:

Som senior utvecklare har du flera års erfarenhet av java och open-source. Vidare besitter du någon spetskompetens inom ett område t.ex. API-management, DevOps eller liknande. Med erfarenhet kommer ansvar och givetvis känner du dig trygg i en coachande roll för mer juniora kollegor.

Som junior utvecklare håller du på att avsluta en universitetsutbildning eller har ett stort intresse för utveckling. Kanske har du sysslat med egna projekt vid sidan av annat arbete eller lärt dig grunderna genom utbildning. Har du tidigare arbetslivserfarenhet som utvecklare är det meriterande men ej ett krav. Som junior utvecklare är det viktigt att du vill. Vill lära dig, vill utvecklas tillsammans med kunder och kollegor.

Som konsult har du mycket kontakt i olika former med kunder och det är inte ovanligt att arbetet sker hos kund tillsammans med deras personal. Därför är det viktigt att du är trygg i den sociala biten och har ett affärsmässigt tänk. För att lyckas krävs att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

Låter detta intressant tycker vi att du ska skicka in en ansökan så vi får ta en vidare dialog. Har du frågor eller funderingar tar du kontakt per mail med ansvarig rekryterare Ida Holmer på ida.holmer@studentconsulting.com

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

44416

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Supporttekniker till GDM Sundsvall Professionals Nord
VVS konstruktör till Sweco! Sundsvall Academic Work
Produktutvecklande ingenjör till Xavitech! Härnösand Professionals Nord
Extrajobb som lokalvårdare Sundsvall StudentConsulting
Kundtjänstrådgivare till SEB i Sundsvall Sundsvall Amendo Bemanning
Projektadministratör till Eltel Sundsvall Professionals Nord
Utvecklare till Invativa Sundsvall Professionals Nord
Är du Valmets nästa orderadministratör? Sundsvall Professionals Nord
Software developer .NET/C# Sundsvall Nigel Frank International
Säljare till S:t Eriks Sundsvall Säljpoolen
Säljare - Sverigeturné 2018 Härnösand Face2Face

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till